Blogger
Image default
Auto

Met een fijn gevoel rijden bij deze rijschool in Bussum

Bent u op zoek naar een goede rijschool in de omgeving van Bussum (klik hier voor de website), neem dan zeker een kijkje op de website van 123Rijden. 123Rijden is een goede en betrouwbare rijschool in Bussum en omstreken. De instructeurs zijn allemaal gecertificeerd en beschikken over veel enthousiasme om u alles te leren over de auto en het rijden. Wij zorgen ervoor dat u altijd een instructeur krijgt die bij u past en mocht er onverhoopt geen klik zijn met uw instructeur, dan zorgen wij er uiteraard voor dat u een instructeur krijgt waarbij u uzelf goed voelt in de auto. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat u zich fijn voelt in de auto en wij zijn ervan overtuigd dat u op die manier een stuk sneller uw rijbewijs zult behalen.

 

Ervaren instructeurs bij deze rijschool in Bussum

 

Wij proberen ons iedere dag weer te onderscheiden als betrouwbare, eerlijke en deskundige rijschool in Bussum en de omgeving. Op dit moment schieten rijscholen als paddenstoelen uit de grond, daardoor zoeken wij naar een manier om ons zichtbaar te onderscheiden van de vele andere rijscholen. Door onze ervaren instructeurs, onze goede auto en onze lage prijs, bieden wij iedere leerling hetgeen waar zij naar op zoek is. Ook hebben wij verschillende pakketten voor u samengesteld, waardoor er altijd wel een geschikt pakket voor u bij zit.

 

Met een fijn gevoel het examen voltooien

 

Bij ons is het ook mogelijk om eerst een proefles te volgen. Wij vertellen u dan alles over de mogelijkheden en geven u advies over het aantal lessen dat wij verwachten dat u zult moeten volgen. Bij ons is het ook mogelijk om een “Tussentijdse Toets” te houden. Dit is eigenlijk net zoals het echte examen, maar dan nog niet officieel. Hierdoor krijgt u gelijk te horen waar u nog aan moet werken voor het echte examen en hebben wij nog een aantal lessen om dit helemaal op orde te krijgen. Zo gaat u met een fijner gevoel uw examen in en heeft u ook minder last van stress.

 

Proefles

 

Neem snel een kijkje op onze website om alle mogelijkheden te zien. Wilt u graag een proefles nemen? Neem in dat geval gerust contact met ons op! Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en gaan graag met u aan de slag om uw rijbewijs te halen!