Blogger
Image default
Auto's en Motoren

Rijbewijs halen? Gelijk Geslaagd helpt je met het theoriegedeelte

Houd jij enorm veel van motoren en kan je niet wachten om op je eigen motor te kunnen stappen? Eerst even je rijbewijs halen. Een belangrijk onderdeel van het rijbewijs is het theoriegedeelte. Dit is ook het gedeelte waar de meeste mensen als een blok tegenop zien. Het is saai, veel en je bent vaak best wat tijd kwijt om alle theorie in je hoofd te krijgen. Dat is gelukkig door ons, Gelijk Geslaagd, verleden tijd! Als je onze unieke motor theoriecursus komt volgen ben je binnen 1 dag klaar en heb je aan het einde van de middag het theorie certificaat in jouw bezit!

Woon je in Eindhoven of omgeving? De motortheorie in Eindhoven volgen behoort tot één van de opties. Want ook in onder andere Utrecht, Amsterdam, Goes en Nijmegen bieden we onze eendaagse theoriecursus aan. Staat de plaats van jouw woonomgeving hier niet bij? Check dan onze website even voor alle locaties, zeker weten dat we ook in jouw buurt te vinden zijn.  

Hoe gaan wij te werk?

Vroeg in de ochtend, om 07.00, verwachten wij je op de cursuslocatie. Even snel kennis maken met elkaar en dan hard aan de slag! We beginnen met een klassikale les. Hierin worden alle regels, wetten, verkeerssituaties, verkeersborden enzovoorts uitgelegd en doorgenomen door één van onze docenten. Alle docenten die bij ons les geven zijn uitstekend opgeleid en hebben veel ervaring in les geven. Ook wanneer je moeite hebt met leren zal het onze docenten lukken om jou de lesstof onder de knie te laten krijgen. 

Na de klassikale les gaan we aan de gang met oefen examens. De beste manier om je voor te bereiden op het examen. Zeker omdat onze oefen examens ontzettend veel lijken op de officiële CBR examens, je weet na het oefenen dus precies wat je te wachten staat bij het CBR.

Heb je moeite met het onthouden van sommige lesstof? Wij hebben we slimme ezelsbruggetjes, fijne tips en handige trucjes voor je zodat je geen lesstof meer zal vergeten.

Auto rijbewijs en scooter bewijs

Wil jij je auto rijbewijs halen? Ook dan kunnen wij je helpen, bijvoorbeeld met de theoriecursus Delft. En zelfs voor het halen van de scooter theorie kan je bij ons aankloppen. Schrijf je snel in via onze website en jij haalt het felbegeerde theorie certificaat binnen 1 dag!

https://www.gelijkgeslaagd.com/