Blogger
Image default
Banen en opleidingen

Op zoek naar een baan in duurzame economie?

Als je op zoek bent naar een baan in duurzame economie vraag je je misschien af waar je moet beginnen met kijken. Het probleem hiermee is namelijk dat dit toe te passen is in heel veel sectoren. Een aantal voorbeelden hiervan zijn klimaat & energie, natuur & milieu, overheid, semi-overheid, bouw, agri & food en industrie. Simpelweg vacatures duurzaamheid op google intoetsen zal je niet heel ver krijgen. Je wordt dan overspoeld met vacatures die iets met duurzaamheid te maken hebben, maar dit kan van alles zijn. Omdat duurzaamheid zo een groot begrip is moet je dit een beetje verfijnen om tot de juiste vacature te komen. Om te beginnen kan je een van de bovengenoemde sectoren kiezen. Hierdoor heb je al een meer specifieke selectie waar je op zoekt en hopelijk kom je hierdoor sneller je droombaan tegen!

Kijk bij recruitmentbureau Ceres Green!

De perfecte plek om te starten is door te kijken op de website van Ceres Green. Werkgevers komen naar Ceres Green met vacatures specifiek voor duurzame economie. Aan de andere kant komen mensen die op zoek zijn naar een baan naar Ceres Green. De werkgever geeft een beschrijving van de baan met daarbij wat logistieke details zoals de locatie en het dienstverband. Werknemers komen juist met de vraag naar een specifiek duurzaam project en andere wensen voor de baan. Het is vervolgens onze taak om deze twee op de juiste manier te combineren zodat er een perfecte match ontstaat. Door van beide partijen zo veel mogelijk informatie te ontvangen kan in één keer een goede match worden gemaakt en verspilt niemand zijn tijd met oneindige sollicitatiegesprekken.

Allerlei opties zoals vast of interim

Ceres Green helpt bedrijven niet alleen met het vinden van de perfecte permanente werknemer, maar zorgt in de tussentijd ook voor een interimmer die het werk bij kan houden. Een bedrijf komt richting ons met een interim opdracht en wij moeten ook hier de perfecte kandidaat vinden. Dit doen we op dezelfde manier als voor een vaste baan; het enige verschil hier is dat de persoon al enorm ervaren is in deze baan en dus meteen zelfstandig aan de slag kan. Dit is een must voor een interimmer aangezien je elke keer maar voor korte termijn voor een specifieke werkgever werkt. Je mag zelf bepalen of je als vaste kracht of als interimmer gebruikt wil worden in het matchingsproces tussen werkgever en werknemer.

Hoe onderscheid Ceres Green zich?

Er zijn natuurlijk een hoop recruitment agencies beschikbaar, maar Ceres Green is toch anders. Om te beginnen is Ceres Green specifiek gefocust op duurzame banen. Hierdoor is de kans vele malen groter dat je bij een bedrijf te werken komt dat dezelfde normen en waarden heeft als jij omdat jullie beiden een hart voor duurzaamheid hebben. Omdat Ceres Green zich alleen bezighoud met duurzame economie, hebben we veel kennis en ervaring op het gebied van betekenisvolle en duurzame banen. Een aantal andere punten waarop Ceres Green zich onderscheid van andere recruiters is het persoonlijke contact. Daarnaast heeft ceres Green een transparante werkwijze en focussen we op een duurzame relatie. Door de eerder genoemde ervaring op het gebied van duurzaamheid hebben we een oog voor cultuur en competenties en hierbij ook een sterk netwerk van relevante kandidaten. Deze kandidaten kunnen we ook nog eens helpen met het versterken van hun werkgeversmerk.