Blogger
Image default
Bedrijven

Bedrijfspand verkopen op de offmarket markt een verborgen markt met meer mogelijkheden

Veel bedrijven kiezen er in post-corona tijd voor om hun bedrijfspand te verkopen. Veel zijn zich er niet bewust van dat je het pand gewoon kan terughuren, om de bedrijfs-activiteiten voort te kunnen zetten. Zo behoud je je bedrijf en creëer je een hoop casflow om winstgevens te worden. In de toekomst kun je altijd nog een nieuw bedrijfspand kopen, nadat u het proces van bedrijfspand verkopen heet voltooid.

Anno 2023 is het zo dat steeds meer bedrijven en directeuren zich bewust worden van de offmarket vastgoed markt. De offmarket markt heeft meer mogelijkheden dan een openbare verkoop via Funda Business. Waarom? Omdat de grootste investeerders zich in de exclusieve markten begeven en niet persé Funda. Sons Real Estate is een allround vastgoed opkoper met alle contacten in zowel de bouw- als vastgoed sector. Aan de hand van aanbod worden de beste beleggers en investeerders op de hoogte gehouden van aanbod aan bedrijfspanden.

Beleggers houden van de formule van Sons Real Estate, omdat hen een eerlijke kans wordt gegeven om op de eerste rij een bedrijfspand te kopen. Dus geen lange wachtrijen of makelaars die spelen met de omzet van de verkopende partij. De beste beleggers houden van een voorkeursbehandeling, waar Sons Real Estate voor zorgt.

Heeft u dus een bedrijfspand die u zelfs kosteloos wenst te verkopen, meldt dan uw bedrijfspand aan bij Sons Real Estate en ontvang een vrijblijvende waardebepaling. En dit geldt voor alle soorten bedrijfspanden. Denk bijvoorbeeld aan kantorenpanden, horecapanden, winkelpanden, zorgvastgoed of zelfs fabrieken. Sons Real Estate is een bedrijfspand opkoper en bemiddelaar met een eigen verhuurbeheer afdeling en zelfs een eigen bouwafdeling.

 

 

X

https://sonsrealestate.nl/bedrijfspand-verkopen/