Blogger
Image default
Bedrijven

Groen in uw bedrijf met een Kunsthaag

Groen in uw bedrijf

Steeds meer bedrijven laten meer groen in het bedrijf installeren. Want groen is hip en een saai kantoor hoeft echt niet meer. Een groene omgeving werkt gezelliger, ontspant meer en geeft minder stress. Bovendien is de indruk bij binnenkomst overweldigend.

Zeer leuk voor bezoekers, u zult echt indruk maken op de omgeving.

KunsthaagEU heeft voor u een simpele en eenvoudige oplossing om snel een groene omgeving te maken. Hier hoeft geen dure tuinman aan te pas te komen om de Kunsthaag te installeren.

De kunsthaag is eenvoudig zelf te monteren met een bundelband. Mocht u het zicht een beetje beu zijn dan is de Kunsthaag weer makkelijk te verplaatsen naar een andere plek.

Geen onderhoud

De Kunsthaag hoeft niet gesnoeid te worden, water te geven hooguit een doekje er over als het wat  stoffig is geworden. In principe is de Kunsthaag onderhoudsarm. Van ongedierte is eveneens geen sprake.

Waar is de Groene Wand te vinden?

Op vele openbare gelegenheden kunnen we deze tegenkomen. U heeft ze vast wel eens op de luchthaven gezien, of in de wachtkamer. In de horeca of bibkliotheek. De Universiteiten beginnen er ook mee evenals de Detailhandel.

Voor uw stand op een evenement of beurs is het zeker een prachtige stijlvolle aankleding.

De door ons geleverde Kunsthagen voldoen aan de laatste normen die momenteel gelden. Ze zijn Vlamdovend, Non-Toxic en UV bestendig.

Geluiddempend

Wist u dat …meer groen in de omgeving rustgevend is, verhoogd de werksfeer en bovendien voor een betere akoestiek dus geluiddempender is?

Wilt u saaie wanden weer nieuw leven in blazen en ook een positieve sfeerbeleving in uw bedrijf halen?

Kom dan eens langs in onze webshop en maak uw keus uit ons assortiment.

https://kunsthaag.eu/product-categorie/kunsthaag/