Blogger
Image default
Banen en opleidingen

Vacatures voor letselschadebehandelaar bij Rochewood

Vacatures letselschadebehandelaar: professional met inlevingsgevoel

Heb jij het in je om letselschadebehandelaar te worden? Durf jij het aan om je specialiseren in het afhandelen van letselschade? Kun jij op hoog niveau functioneren op het snijvlak van empathie en professionaliteit? Letselschadebehandelaar worden, vergt nogal wat: het is niet voor iedereen vastgelegd. Je moet enerzijds voldoende inlevingsgevoel hebben om te begrijpen hoe het voelt om slachtoffer te zijn bij een ongeval, terwijl je anderzijds de belangen van de verzekeraar behartigt. Vanuit je rol ben je een belangrijke schakel in het proces om de verzekerde een eerlijke vergoeding te geven. Dat betekent dat je soms rechtvaardigheid boven polisvoorwaarden moet stellen en in andere gevallen juist scherp moet opkomen voor de verzekeraar. Kun jij dit aan? Reageer dan op een van onze vacatures voor letselschadebehandelaar!

Een vak met toekomst!

Als letselschadebehandelaar heb je een goed ontwikkeld gevoel voor verhoudingen en uitstekende communicatieve vaardigheden, maar je hebt ook affiniteit met juridische vraagstukken. Er zijn volop vacatures voor letselschadebehandelaar en de verwachtingen zijn dat de vraag nog verder zal stijgen. Het is een vak met toekomst, vandaar dat Rochewood op zoek is naar mensen die willen groeien als letselschadebehandelaar. Kijk dus snel op de website van Rochewood naar de diverse vacatures voor letselschadebehandelaars. Ben je geïnteresseerd in een andere financiële functie? Rochewood heeft ook regelmatig vacatures voor casemanagers, vacatures voor verzekeringsdeskundige of vacatures voor hypotheekacceptant.

Vacatures letselschadebehandelaar, als lid van het Rochewood-team

Als letselschadebehandelaar bij Rochewood zul je voor langere of kortere tijd bij een opdrachtgever worden gedetacheerd. Maar dat betekent niet dat je er alleen voor staat. Want bij Rochewood ben je geen nummer, maar een individu en een lid van een team. Dat betekent dat je wordt gesteund en gemotiveerd bij het volgen van opleidingen, dat je geregeld contact hebt met een accountmanager die oprecht in jou is geïnteresseerd en dat je op je collega’s van Rochewood kunt terugvallen met vragen. Uiteraard kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en zijn er ruimschoots mogelijkheden om je carrière naar je persoonlijke inzichten in te richten.