Blogger
Image default
Bedrijven

TFK Is uw loodgieter voor Aalsmeer

TFK is de vakkundige loodgieter in Aalsmeer die u 24/7 ter beschikking staat. Om welke installatie het ook gaat, met de opgebouwde kennis en bekwaamheid die de vakmannen hebben bij TFK loodgieters in Aalsmeer is ieder probleem op te lossen, ook die van u. 

Veel ervaring in het vak

Dit veelzijdige loodgietersbedrijf in Aalsmeer heeft al meer dan 25 jaar ervaring in (spoed) reparaties alsook in installatie en onderhoudswerkzaamheden. De dienstverlening is zeer breed en u kunt terecht voor vele werkzaamheden zoals: dakreparaties, vervanging verouderde dakbedekking en reparaties en installaties van o.a. het sanitair. Maar ook kunt terecht bij TFK voor reparaties van een lekkende kraan, een verstopt toilet of bevroren leidingen. 

Voor grote of kleine werkzaamheden

Verder biedt ons loodgietersbedrijf ook service bij een een gedeeltelijke verbouwing in huis zoals hulp bij sanitaire voorzieningen of installatie werkzaamheden bij een nieuwe keuken en voor installaties en reparaties van uw cv ketel of het verleggen van leidingen. Grote of kleine werkzaamheden, TFK in Aalsmeer is u graag van dienst. 

Omdat problemen in huis al vervelend genoeg zijn is het belangrijk dat er snel voor een oplossing wordt gezorgd, en u kunt vertrouwen op de kennis en kunde van onze loodgieters. De vakmannen bij TFK nemen uw zorg uit handen en zullen ieder probleem vakkundig oplossen. 

Goed en modern materiaal

Naast de brede kennis waarover ons personeel beschikt, maken we gebruik van goed materiaal, zoals lekdetectieapparatuur. Goed apparatuur helpt ons nog sneller en beter ons werk te doen en zo kunnen we ieder probleem aanpakken. Omdat TFK dealer is van verschillende grote merken die u op onze website kunt terugvinden beschikken wij over veel kennis die wij makkelijk kunnen inzetten bij ieder probleem en bij welk merk dan ook. 

Naast onze vakkundigheid die we bij TFK bieden werken wij met scherpe tarieven, we brengen geen voorrijkosten in rekening en u kunt altijd rekenen op garantie bij elke klus omdat wij alles wat we doen, goed doen. Wij bieden graag de beste service en zorgen ervoor dat u op ons kunt rekenen. 

Staan altijd voor u klaar

Onze loodgieters bij TFK werken snel en staan altijd voor u klaar. Voor spoed kan er dus altijd gebruik worden gemaakt van de spoedservice die 24/7 te bereiken is via de spoedlijn (020-2159579) . Want soms kan een probleem niet langer wachten en moet er meteen gehandeld worden. Het is belangrijk om op tijd te bellen zodat een klein probleem zoals een lekkage niet groter wordt. We staan daarom dag en nacht klaar om uw probleem te verhelpen. Voor het melden van een klus neemt u makkelijk en snel contact op met een van onze TFK loodgieters in Aalsmeer via het telefoonnummer 020-2159579.

https://loodgieter-amstelveen.nu/