Blogger
Image default
Hobby en vrije tijd

Arbaham pop huren voor binnen

Arbaham pop huren voor binnen

Wordt uw geliefde, vader, vriend of kennis binnenkort 50 jaar. Maar heeft hij niet de mogelijkheid om een prachtige Abraham opblaaspop in de tuin of op het balkon te plaatsen? Geen paniek! Tegenwoordig is er namelijk ook een Abraham opblaaspop voor binnen te huur. Op deze manier kunt u de jarige toch verassen met een échte opblaaspop.

Wat is een abraham pop voor binnen?

Een Abraham pop voor binnen is zoals de naam het al zegt, voor binnen. De pop is natuurlijk wel een stuk kleiner, zodat hij goed in de kamer past. Daarnaast is er goed rekening gehouden met de opblaaspomp. Bij een standaard opblaaspop zit er namelijk een pomp bij die veel meer lawaai maakt. Dit is doorgaans geen probleem omdat de pop buiten wordt geplaatst en op deze manier niet voor overlast zorgt. Bij een indoor Abraham pop is dit anders. Hier zit namelijk een fluiterstille pomp bij zodat hij uitstekend binnen gebruikt kan worden. Je zult dus geen last hebben van het voortdurende geluid van een opblaas pomp.

Levering van de abraham pop

Als u bij ons op de website bent kunt u kiezen uit verschillende abraham poppen voor binnen. Op het moment u er eentje heeft uitgezocht kunt u deze online via ons huren. Wij sturen dan op de gewenste datum de pop naar u toe. Op het moment de pop bij u binnen is kunt u in de uitleg eenvoudig lezen hoe u de pop opblaast.

De grote verassing

Omdat de jarige vaak niet verwacht dat voor hem een pop wordt gezet. Omdat dit buiten bij deze persoon niet kan, is vaak de verassing des te groter op het moment ze de indoor abraham pop zien. Dit zorgt voor een onvergetelijke ervaring bij de ontvanger. Dus twijfel niet te lang en kijk direct of de pop nog beschikbaar is voor de datum dat jij hem nodig hebt!

https://www.huureenpop.nl/product/118/indoor-abraham-in-stoel