Blogger
Image default
Auto's en Motoren

Wat kan private lease voor jou betekenen?

Je hoort het steeds vaker mensen praten over het private leasen van een auto. Dit is ook niet zo gek want private lease is de laatste jaren enorm in trek geraakt. Waar veel mensen private lease in eerste instantie afschreven omdat het te duur zou zijn, zijn toch steeds meer mensen tot het inzicht gekomen dat de voordelen vaak opwegen tegen de nadelen. In deze blog vertellen we je meer over het private lease principe en waarom het ook voor jou een aantrekkelijke optie kan zijn!

Kosten private lease

Het grootste nadeel van private lease is dat hier extra kosten aan verbonden zitten ten opzichte van het kopen van een auto. Toch zijn deze kosten juist vaak hetgeen dat mensen over de streep trekt om toch voor private lease te kiezen. De maandelijkse kosten zijn over het algemeen namelijk hoger, maar de incidentele kosten daardoor stukken lager. Doordat je iedere maand een beetje extra voor de auto betaald hoef je in het geval van schade niet alles zelf te betalen. Je betaalt in de meeste gevallen enkel een stukje eigen risico voor de schade maar de rest van de kosten wordt gedekt door de private leasemaatschappij. Dit zorgt ervoor dat je je hier geen zorgen meer om hoeft te maken. Dit rijdt dan ook een stuk comfortabeler!

Mogelijkheden private lease

Waar je vroeger slechts uit enkele auto’s kon kiezen als het om private lease gaat zijn de mogelijkheden tegenwoordig eindeloos. Je kunt zo goed als iedere auto private leasen. Het voordeel van private lease is dat je de auto niet in een keer hoeft af te betalen. Wat betreft de autokeuze heb je met private lease dus veel meer mogelijkheden dan wanneer je een auto aan dient te schaffen. Voor een vast maandbedrag kun je bijvoorbeeld in een auto rijden die nieuw 50.000 euro zou kosten. Je hoeft dit bedrag niet in één keer neer te leggen en hierdoor zul je wél in staat zijn om deze auto te rijden. Als je geïnteresseerd bent in het private leasen van een auto, dan kun je zeker eens de mogelijkheden van Mijnprivatelease.com bekijken. Je vindt hier tal van auto’s die allemaal geschikt zijn voor private lease!