Blogger
Image default
Huishoudelijk

Hoe helpt zonwerende raamfolie tegen de warmte en is Raamfolie makkelijk zelf aan te brengen?

Raamfolie is een dunne folie die op het glas van uw ramen wordt aangebracht. Raamfolie kan op elk type raam worden aangebracht en helpt de warmte te verminderen, houdt 99% van de UV-stralen tegen en vermindert tevens de schittering. Raamfolie is gemakkelijk zelf aan te brengen en kan in minder dan 30 minuten worden aangebracht. Raamfolie voor zonne-energie wordt gemaakt van een dunne folie en is vaak minder dan 3 millimeter dik. De dikte varieert afhankelijk van het type zonwerende raamfolie dat u kiest. Sommige folies zijn doorzichtig, terwijl andere een tint hebben waardoor ze er anders uitzien wanneer ze over uw bestaande ramen worden aangebracht.

Hoe helpt raamfolie tegen de felle zon en de warmte en is raamfolie gemakkelijk zelf aan te brengen?

Zonwerende raamfolie helpt bij de isolatie van het glas, waardoor in de winter minder warmte verloren gaat en het in de zomer koeler blijft. Wanneer de folie op de juiste manier wordt aangebracht, kan deze uw energiekosten met wel 50% verlagen.

Vermindert zonwerende raamfolie de warmte?

Zonwerende raamfolie vermindert de warmte door de hoeveelheid warmte die door het raam komt te minimaliseren. Zonwerende raamfolie weerkaatst de zonnestralen en voorkomt dat deze uw huis binnendringen.

Hoe werkt zonwerende raamfolie?

Zonwerende raamfolie is een speciale folie die aan de buitenkant van een raam wordt aangebracht. Dit materiaal laat licht door, maar houdt warmte tegen. De folie wordt aan de buitenkant van uw ramen aangebracht om UV-stralen tegen te houden en te voorkomen dat er in de zomermaanden warmte uw huis of kantoor binnendringt. Als u zich afvraagt waar u dit product moet aanbrengen en hoeveel bedekking u nodig hebt, kunt u gerust zijn: er zijn manieren om precies te krijgen wat u nodig hebt.

Zonwerende raamfolie kan aan beide zijden van het glas worden aangebracht – binnen of buiten – afhankelijk van uw wensen en voorkeuren! Als zonwerende raamfolie eenmaal is aangebracht, helpt het de schittering te verminderen en biedt het een uitstekende isolatie tegen extreme temperaturen.

https://raamfolie-shop.nl/