Blogger
Image default
Marketing

Linkbuilden? Plaats artikelen op goede sites

De SEO van je website te verbeteren? Linkbuilden is superbelangrijk en artikellinkbuilding is daar een erg sterke vorm van. Links in artikelen wegen zwaar mee. Daarom is het belangrijk om een goede verzamelsite voor artikelen te vinden met goede SEO-waardes.

Linkbuilden

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van SEO. Het gebruik van links in je artikelen geeft niet alleen waarde aan de inhoud, maar het helpt ook zoekmachines om de relevantie van je website te begrijpen. Dit kan uiteindelijk leiden tot een betere positie in de zoekresultaten en meer verkeer naar je site.

Maar voordat je begint met het plaatsen van links in je artikelen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de website waar je plaatst goede SEO-waardes en een sterke trustflow heeft. Deze worden namelijk deels doorgegeven. Het hebben van een goede trustflow betekent dat andere websites jouw website vertrouwen en deze dus als waardevol beschouwen.

Goede verzamelsites

Nu je begrijpt waarom links belangrijk zijn en waarom het hebben van goede SEO-waardes en een sterke trustflow cruciaal zijn, laten we het hebben over een goede verzamelsite voor artikelen. Een verzamelsite is een site waarop verschillende artikelen van verschillende auteurs worden geplaatst. Het is een geweldige manier om je artikelen onder de aandacht te brengen van een breed publiek en om links naar je website te krijgen.

Een verzamelsite met goede SEO-waardes heeft slimme artikelen die interessant zijn voor lezers. Het is belangrijk dat de site een hoge autoriteit heeft en dat de artikelen die erop staan van hoge kwaliteit zijn. Er zijn veel verzamelsites beschikbaar op internet, maar niet allemaal zijn ze even goed. Het is daarom belangrijk om een site te vinden die past bij jouw doelgroep en bij jouw inhoud.

Wil je bijvoorbeeld optimaliseren op calorisch Logboek of hemels brood, dan is het goed om die in artikelen te plaatsen. Hierdoor krijgt je website voor die zoektermen meer waarde.  Het plaatsen van je artikelen op een goede verzamelsite kan helpen om je eigen website meer bekendheid te geven en om links naar je site te krijgen.