Blogger
Image default
Mode en Kleding

Welke bikini’s zijn geschikt voor de bruine huid

Welke bikini’s zijn geschikt voor de bruine huid

 

Wanneer je op vakantie gaat naar een zonnig oord, dan is dit vaak niet om hier een aantal dagen onder een parasol te gaan liggen met een potje kaarten. Je wilt natuurlijk een stuk bruiner worden, zodat de hele buitenwereld kan zien dat je er even lekker tussenuit bent geweest. Toch blijft het vaak voor vrouwen lastig te bepalen welke bikini ze nu wanneer moeten dragen. Vooral wanneer ze nog niet heel bruin zijn, is het een flinke uitdaging om een goede keuze te kunnen maken. Lingerie daarentegen maakt natuurlijk niets uit, dat zie je toch niet. Om je een eindje op weg te helpen, hebben we een aantal verschillen voor je op een rijtje gezet, zodat jij weet welke bikini je het beste wanneer kunt dragen.

 

De eerste paar dagen

 

Ben je net aangekomen op de plaats van bestemming, dan is de kans vrij groot dat je huid nog relatief bleek is. Mits zijn al een aantal dagen in je voorgevormde sport bh hebt hardgelopen in de zon, maar die kans achten we zeer klein. Het is dan dus zaak dat je zo snel mogelijk zorgt voor de eerste bruine tint. Uiteraard is het een beetje lastig om zonder bikini of badpak aan het zwembad te gaan liggen of op het strand. Dus er zal toch een keuze gemaakt moeten worden. Het advies is dan, om te kiezen voor een donkere bikini. Zo lijkt je lichte huid namelijk niet direct zo bleek en verbloem je dat je er nog maar net bent. 

 

Halverwege

 

Naarmate de vakantie vordert, heb je natuurlijk al een mooi kleurtje gekregen. Dit is dan vaak voor veel vrouwen ook het moment om een andere bikini aan te gaan trekken. De kleur van de bikini dient in dit stadium van de vakantie stuk je bij beetje lichter te worden. Dus heb jij een blauw of groene bikini bij je, dan is dit hét moment om er eentje aan te trekken. De kans dat iedereen je jaloers aan zal kijken is natuurlijk vrij groot. Door de keuze van de kleur van je bikini lijk je namelijk een stuk bruiner, dan wanneer je met die donkere bikini blijft lopen. Je vriendinnen die bij je zijn zullen jaloers zijn op het feit dat je hieraan hebt gedacht. Echter wordt het met cup k een flinke uitdaging om eens van bikini te kunnen wisselen.