Blogger
Image default
Woning en Tuin

Klasse met mat zwarte inbouwspots

Ben jij op zoek naar verlichting die niet alleen stijlvol is maar ook handig? Dan zijn mat zwarte inbouwspots voor jou de oplossing. Sowieso zijn inbouwspots handig als je zowel fel licht als sfeerverlichting in een kamer wilt kunnen gebruiken. Daarnaast geven zwarte spots een strakke uitstraling aan een ruimte die stijlvol is en stoer tegelijk. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit type lampen? We hebben er een heel artikel aan gewijd. Lees hier meer over wat deze modellen voor jou kunnen betekenen. Na het lezen kun je zelf aan de slag met je eigen lichtplan en heb je een hele nieuwe kijk op verlichting. We wensen je veel leesplezier en aha-momenten toe.

Zwarte spots staan stoer op een wit plafond

Met mat zwarte inbouwspots geef je een ruimte een hele andere uitstraling. Niet alleen door de zwarte elementen op een veelal licht plafond. Met de lampen kun je de ruimte zelf ook helemaal in het licht zetten. Je kunt op elke gewenste plek een lichtpunt maken dat je helpt om goed te kunnen zien of juist te genieten van een intieme sfeer. Loop eens door je huis om te kijken waar jij wel wat extra licht van boven zou kunnen gebruiken. Je zult je verbazen over de mogelijkheden.

Mat zwarte inbouwspots voor slimme verlichting

Daarnaast kun je met mat zwarte inbouwspots je verlichting heel slim regelen. Je kunt de lichtpunten allemaal samen laten schakelen of juist niet. Je kunt helemaal zelf bepalen hoe je de verlichting regelt. Zo kun je de spots op een dimmer laten schakelen zodat je zowel volle verlichting als sfeerverlichting kunt creëren. Dat is het fijne van inbouwspots. Je kunt helemaal in het moment de verlichting aanpassen. En wil je even wat anders, dan kan dat ook. Er zijn zelfs led lampen die verschillende kleuren kunnen geven. Zo kun je er voor jezelf helemaal een feest van maken.

Meer dan inbouwspots heb je niet nodig

We gaven het min of meer al aan. Met mat zwarte inbouwspots heb je verder geen verlichting meer nodig. Als je genoeg dimbare lichtpunten in een ruimte aanbrengt is dat meer dan voldoende om op elk moment van de dag de ruimte te verlichten. Daarvoor heb je geen andere lampen meer nodig. Met inbouwspots heb je meer dan voldoende. Hou je van leuke lampen? Dan kun je ze altijd gebruiken als decoratie of aanvulling. Echt noodzakelijk is het niet. Dat is een zorg minder voor veel mensen. Want mooie lampen vinden  is voor veel mensen best een uitdaging.

Weinig poetsen met mat zwarte inbouwspots

Wat helemaal fijn is met mat zwarte inbouwspots is dat je weinig poetswerk hebt met dit type lampen. Gewone lampen kunnen behoorlijk vies en stoffig worden. Daar heb je met de matte en zwarte varianten voor in het plafond geen last van. Ze vangen sowieso weinig stof en je kunt ze gemakkelijk schoonvegen met een doekje. Er kan ook weinig stof inkomen, want dat valt er gewoon weer uit.

Geen fan van de kleur zwart? Bestel dan led inbouwspots wit!