Blogger
Image default
Tweewielers

Gilera Fuoco 500

De markt voor hybride voertuigen groeit de laatste tijd enorm. Wil jij op een motorscooter rijden met een autorijbewijs? Genieten van alle voordelen van een auto en een motorscooter zonder de nadelen? Dan moet je zeker kijken naar de Gilera Fuoco 500. Deze concurrent van de Piaggio MP3 heeft drie wielen en is een beest om te zien. Je rijdt als een koning op de weg dankzij de elektronisch geregelde stabilisatie en krachtige motor. De Gilera Fuoco 500 laat je rijden als nooit tevoren!

 

Mad Max op de snelweg

Dat de Gilera Fuoco 500 een stoere hybride motorscooter is doet tekort aan het design. Het lijkt alsof deze Gilera zojuist van de Mad Max set is gereden. Stoer, macho en nog meer van deze termen zijn van toepassing, en stiekem is het toch enorm comfortabel om op te rijden. Dankzij de stabilisatie, waardoor je bij het stoplicht niet met je voet de scooter hoeft te ondersteunen, het overzichtelijke display waarop je alles in één oogopslag af kunt lezen, en een comfortabele rugsteun waarmee je heerlijk kunt rijden, ook voor langere periodes.

 

Gilera Fuoco 500 Hybride voertuig

Voor de Nederlandse wetgeving is een normaal autorijbewijs voldoende om op de Gilera Fuoco 500 te rijden. Een motorrijbewijs is daarmee niet nodig. Toch valt de Gilera Fuoco 500 onder de wegenbelasting voor motorfietsen waarmee deze kosten veel lager liggen dan bij een auto. De kosten voor de verzekering liggen lager en de Gilera Fuoco 500 rijdt ook nog eens zuinig. Nu zie je waarom hybride scooters zo populair zijn, de voordelen van auto’s en motorfietsen worden samengebracht in één monster van een voertuig!

 

Hoe ga jij rijden?

De Gilera Fuoco 500 is geschikt voor lange toertochten in het weekend en is net zo geschikt als vervoermiddel voor het dagelijkse woon- werkverkeer. Dat maakt de aanschafprijs goed te verantwoorden. Je kunt eventueel kiezen voor een lease contract, dan betaal je maandelijks jouw Gilera Fuoco 500 af voor een periode die jij bepaalt. Hoe ga jij rijden met de Gilera Fuoco 500?