Blogger
Image default
Vervoer en transport

De nieuwe HAPERT Indigo LF

Het Nederlandse bedrijf HAPERT Aanhangwagens staat bekend om haar aanhangers van de meest hoogwaardige kwaliteit. Het ruime assortiment van HAPERT bevat ook diverse voertuig transport aanhangwagens waaronder de machinetransporter met de naam HAPERT Indigo LF. Nadat het model lange tijd zijn kwaliteit heeft bewezen heeft HAPERT nu de opvolger van deze aanhangwagen op de markt gebracht. De nieuwe Indigo LF is het resultaat van nauwlettend luisteren naar geluiden vanuit de markt en is geheel opnieuw ontworpen.

De Indigo LF van HAPERT is ontworpen voor het vervoeren van gravers, hoogwerkers en andere rollende machines. Hierbij is de vraag van de markt altijd om de aanhangwagen zo laag én licht mogelijk te maken.

De HAPERT Indigo LF heeft een laadvloerhoogte van slechts 34 centimeter waardoor de oprijhoek met oprijbalken van 200 centimeter slechts 10 graden bedraagt. Dit zorgt er voor dat vrijwel elke rollende machine gemakkelijk op de aanhanger kan worden gereden.

Het lage eigen gewicht is een andere unieke eigenschap van de nieuwe HAPERT Indigo LF. Dit lage eigen gewicht zorgt er voor dat er meer gewicht overblijft voor de lading. Hierdoor heeft de Indigo LF een hoog netto laadvermogen.

Deze HAPERT machinetransporter is leverbaar met een standaard anti-slip profiel laadvloer maar kan ook worden aangekocht met verschillende andere vloeren. Hierdoor kan de laadvloer worden aangepast aan de wensen van de klant.

Dankzij het opstaproosten aan de achterzijde kan je wanneer de oprijklep omhoog staat gemakkelijk op de aanhangwagen komen. Het unieke lading vastzetsysteem heeft een maximale belasting van 1000 kilogram en is TÜV-gecertificeerd. Dit systeem is in de laadvloer verzonken.

Een andere standaard uitrusting waarvan de HAPERT Indigo LF is voorzien zijn zeer robuuste en verstelbare steunpoten. De HAPERT Indigo LF wordt dus geleverd met een ruim pakket aan standaard functies.

Naast het uitgebreide standaard pakket is deze HAPERT machinetransporter leverbaar met veel opties zoals schokbrekers, paraboolvering en LED achterlichten. Ook kan je de nieuwe HAPERT Indigo LF bestellen met een handmatige lier, achterlichtafscherming, een achterklep van 150 centimeter en een aluminium profiel vloer met een dikte van 15 millimeter. Ook kan deze Indigo LF van het merk HAPERT worden geleverd met een graafbaksteun, reservewiel en met oprijbalken van 200 centimeter.

Je kunt deze nieuwe Indigo LF van het merk HAPERT verkrijgen als 2-assige en 3-assige variant. Deze machinetransporter is direct leverbaar via een van de vele HAPERT dealers. Het ruim opgezette dealernetwerk van HAPERT zorgt er voor dat er altijd een dealer bij je in de buurt zit waar je de HAPERT Indigo LF kunt bestellen.