Blogger
Image default
Woning en Tuin

Voordelige raambekleding op maat

Als je op zoek bent naar mooie raambekleding op maat van hoge kwaliteit, kijk dan eens op de website marasol.nl. Marasol is een webshop, gespecialiseerd in de hoogwaardige raamdecoratie en zonwering van VeranoⓇ. 

Mooie raambekleding op maat online bestellen

Door je raambekleding op maat online te bestellen, kun je veel geld en tijd besparen. Het is begrijpelijk dat je dit spannend vindt. Daarom kijkt Marasol graag met je mee naar de mogelijkheden bij je ramen. Door op de website foto’s te uploaden of een mail te sturen, kan Anna je adviseren over wat wel en ook wat niet kan bij je raampartijen. 

Zelf opmeten van je ramen

Als je bij Marasol je raambekleding bestelt, begin je met bepalen welke soort raambekleding je graag voor je ramen wil. Als je daar, eventueel na gratis online advies, over uit bent, kun je gratis en vrijblijvend een aantal staaltjes van de beschikbare kleuren opvragen. Deze worden snel naar je opgestuurd, zodat je thuis of op de locatie waar je je raamdecoratie wil ophangen kunt kijken welke kleur en structuur het beste bij de rest van de inrichting en aankleding past.

Bij het aanvragen van de kleurstaaltjes, ontvang je een link naar de meetinstructies van de betreffende raambekleding. Deze meetinstructies zijn met zorg opgesteld door Verano. Marasol adviseert altijd om op twee momenten te meten en altijd gebruik te maken van een goed stalen meetlint. Een laser lijkt wellicht handig, maar meet vaker net niet accuraat genoeg.

Montage van raambekleding

Het ophangen van de raambekleding is heel goed zelf te doen. Vaak is het handig om het met twee personen te doen. Ook voor het ophangen van de raamdecoratie heeft Verano duidelijke montagehandleidingen opgesteld. Deze zijn net als de meetinstructies te downloaden via marasol.nl. Tevens krijg je na bestellen een link naar de montagehandleiding in de mail.

Als je zelf je ramen opmeet en je raambekleding zelf monteert, kun je honderden euro’s besparen. Er hoeven geen voorrijkosten en manuren in rekening te worden gebracht, je betaalt alleen voor de raambekleding die je bestelt.

Verschillende soorten raambekleding

Bij Marasol kun je terecht voor plisségordijnen, houten en aluminium jaloezieën, verticale lamellen, rolgordijnen en rolluiken op maat. Binnenkort worden ook horren en screens toegevoegd aan het assortiment.

Plisségordijnen zijn door het smalle profiel geschikt voor bijna ieder raamtype. Zo zijn er plissés voor lichtstraten en plafond koepels, draaikiepramen en deuren, maar voor ook kunststof kozijnen waar je niet in wil boren zijn er mooie plissé oplossingen.

Bedieningsmogelijkheden 

Alle soorten raamdecoratie van Marasol zijn verkrijgbaar met handmatige bediening, maar ook met elektrische bediening. Als je kiest voor elektrische raambekleding, dan kun je deze ook bedienen met een app op je telefoon. Het grote voordeel hiervan is dat je ook vanaf een andere locatie dan je huis je gordijnen kunt bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld vanaf je vakantieadres je jaloezieën of rolgordijnen sluiten, of vanaf je werk je plissés bedienen omdat het ineens heel warm wordt.

Over Marasol

Marasol is een klein Brabants familiebedrijf, gevestigd in Eindhoven. Marasol is opgericht door vader Martin en dochter Anna. De reviews liegen er niet om, bij Marasol ben je verzekerd van goede service en snelle reacties. Zowel tijdens de oriëntatie als na de verkoop is Anna je vaste contactpersoon. 

 

https://marasol.nl/