Blogger
Image default
Woning en Tuin

Industriële tafels

In veel ruimtes is de tafel het eerste meubelstuk dat opvalt. Het is dan ook niet voor niets dat het uitzoeken van een nieuwe tafel best moeilijk is. Want je nieuwe tafel moet praktisch zijn, maar ook een stoere en robuuste look hebben. Industriële tafels voldoen aan al deze eisen én ze passen in elke woonstijl. Daarom verdienen industriële tafels een plekje in elk huis.

Industriële tafels online

Ben je nieuwsgierig naar industriële tafels en wil je een idee krijgen van wat er allemaal mogelijk is? Kom dan eens online industriële tafels kijken in de webshop van Tafels99. Dacht jij dat industriële tafels alleen verkrijgbaar waren in rechthoekige uitvoering? Bij Tafels99 doen we niet moeilijk en bouwen we ook ronde, vierkante en ovale tafels in industriële stijl.

Ook voor het onderstel heb je een ruime keuze uit mogelijkheden. Wil je een stevige metalen poot, of juist een onderstel dat iets verfijnder oogt? Het kan allemaal. En het mooiste van alles is dat veel modellen uit voorraad leverbaar zijn.

Een showroom vol industriële tafels

Wil je de industriële tafels liever in het echt bekijken? Dan ben je van harte welkom in onze showroom aan de Kelvinstraat in Zevenaar. Er zal een wereld voor je open gaan.

Maar wat nu als je perfecte industriële tafel er niet tussen zit? Misschien vind je het onderstel van die ene tafel helemaal geweldig, maar heb je liever een ander tafelblad. Of misschien is de kleur niet helemaal jouw smaak. Schiet dan een van onze adviseurs aan en vertel ons wat je zoekt. Omdat we een eigen meubelwerkplaats hebben, kunnen we namelijk bijna alles wat je maar kunt verzinnen bouwen. We stellen graag een (vrijblijvende) offerte voor je op voor een op maat gemaakte industriële tafel.

Meer weten over industriële tafels? Of wil je ons iets vragen? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op.