Blogger
Image default
Alarmsysteem

Alarm Engineers Purmerend

Alarm Engineers Purmerend

Alarm Engineers uit Purmerend is een professioneel beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in de levering en installatie van alarm beveiliging systemen. Naast inbraakdetectie installeren ze ook branddetectie en draadloze beveiligingssystemen die bediend kunnen worden met een App.

Veilig wonen

Het hebben van een betrouwbaar alarmsysteem zorgt ervoor dat u en uw bezittingen beveiligd zijn tegen ongewenst bezoek. U kunt uw huis uitrusten met een alarminstallatie voorzien van bewegingsmelders en deurprotectie die bij een poging tot inbraak direct een bericht versturen. Ook is het mogelijk om het systeem uit te breiden met binnen- en buitensirenes. Een alarminstallatie heeft ook een preventieve werking. Inbrekers zullen minder snel bij een huis proberen in te breken als het beveiligd is met een alarmsysteem

Gratis App

Alle alarmsystemen van Alarm Engineers zijn voorzien van aan gratis App. Met deze app heeft u wereldwijd volledige controle over uw alarmsysteem en alle aangesloten componenten. Ook krijgt u overal ter wereld direct een melding bij inbraak, brandgevaar of een overstroming.

Geen extra kosten

Nadat het systeem bij u geïnstalleerd is zijn er geen extra kosten aan het gebruik van het alarmsysteem. U kunt direct aan de slag met uw systeem en de gratis app. Er zijn dus geen verborgen kosten of abonnementen.

Een alarminstallatie hoeft niet duur te zijn

Bij Alarm Engineers heeft u al een compleet geïnstalleerd alarm systeem voor slechts €571. U beschikt dan over een bewegingsmelder plus deurprotectie. Deze prijs in incuslief de installatie kosten. De bediening van dit systeem kunt u doen via de gratis App.

Storing oplossen

Heeft u een storing aan uw huidige alarmsysteem? In veel gevallen is het vervangen van het verouderde systeem dan de beste keuze. Neem in dat geval contact op met Alarm Engineers. Zij kunnen u snel en kundig helpen aan een nieuw en betrouwbaar alarmsysteem zodat uw woning op korte termijn weer helemaal veilig is.

 

https://Alarm-Engineers.nl