Blogger
Image default
Auto

Een auto van de zaak, hier doen we het voor

Het is een van die momenten waarop je je echt bewust bent van het feit dat hard werken loont. Je bent ervan overtuigd dat je de juiste beslissing hebt gemaakt. Enkele jaren geleden heb je ervoor gekozen je veilige vertrouwde fulltimebaan op te zeggen en voor jezelf te beginnen. Soms vergeet je door alle hectiek voor wie je het nu eigenlijk doet. Een van de momenten waarop je je daarvan echter heel goed bewust bent, is het moment dat je in die splinternieuwe auto (die je nota bene zelf hebt uitgekozen) de showroom uitrijdt en voor het eerst in je nieuwe bolide richting huis gaat. Nu kan dit natuurlijk een moment zijn waar je jaren naartoe werkt. Vanaf het moment dat je de ruimte hebt om te sparen, kun je maandelijks een x bedrag opzijzetten om steeds een stapje dichterbij die droom te komen. Maar wil je echt zo’n zak geld gaan investeren in een auto waar je in een slordige 3 jaar tijd twee ton op de teller zet?

Bedrijfswagen leasen of bedrijfsauto leasen 

Misschien heb je van nature je bedenkingen bij een auto rijden die niet ‘echt van jou’ is. Zakelijk leasen zzp heeft echter een paar grote voordelen. Naast het feit dat je een keer in de zoveel jaar een nieuwe wagen mag uitzoeken (wat doorgaans iets sneller is dan wanneer je een auto hebt gekocht), kan het fiscaal aantrekkelijk zijn om voor deze vorm van autorijden te kiezen. Zo zijn veel van de kosten die een dergelijke constructie met zich meedraagt aftrekbaar, en zijn zaken als onderhoud, verzekering en belastingen optioneel onderdeel van het totaalpakket.

It’s a new world

Soms lijkt het alsof alles altijd maar voor iedereen beschikbaar moet zijn. Alsof iedereen moet kunnen proeven van zaken die ze zich eigenlijk niet kunnen veroorloven. Leasen kan zakelijk gezien echter dusdanig interessant zijn, dat het onverstandig lijkt om nog een auto te kopen. Als zzp-er doe je er dan ook verstandig aan je opties in kaart te brengen.

https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/