Blogger
Image default
Bedrijven

Een balenpers kopen en kosten verlagen

Je maakt veel gebruik van papier en hebt hier veel afval van. Een balenpers kopen kan je hier veel uitkomst in bieden, want je hebt helemaal geen hoop containers meer nodig om al het papier en het karton in op te slaan, want alleen een balenpers kopen is hiervoor al genoeg. Je kunt het volume van de inhoud van het papier wat hierin zal worden gestort, met maximaal negentig procent reduceren, waardoor je dus een stuk langer met de container kunt doen dan wanneer je een reguliere container plaatst. Dit betekent dat je minder ruimte nodig hebt en dat je ook minder hoeft te betalen voor de kosten van het ophalen van het afval. Misschien wordt dat nu wel een keer per week of misschien wel vaker opgehaald, maar een balenpers kopen kan ervoor zorgen dat je dit dus ook een stuk kunt reduceren. 

Kosten, tijd en energie

Je kunt het afval met een balenpers kopen niet alleen maar reduceren, maar het zorgt er ook voor dat het afval wordt verdicht. Er wordt namelijk een blok van gemaakt die je kunt vervoeren. Wanneer het dan dus wordt opgehaald kan je dit makkelijk laten ophalen door het transport. Je hebt een groot blok van papier en karton dat ook weer gerecycled kan worden. Je bent dus ook nog eens duurzaam bezig door een balenpers te kopen. Een balenpers kopen is ook nog eens heel veilig want het voldoet aan alle normen en eisen die hiervoor zijn gesteld. 

Scheiden

Je kunt de machine heel gemakkelijk bedienen, waardoor de barrière tot het weggooien van afval ook niet meer zo groot is en je dit gemakkelijk kunt scheiden. Door het papier en karton in de pers te stoppen en op een knop te drukken wordt het allemaal klein genaakt en heb je er verder helemaal geen omkijken meer naar.