Blogger
Image default
Bedrijven

Hoe te reizen terwijl je op afstand werkt

Het is gemakkelijk om te reizen terwijl je op afstand werkt wanneer je plant als een professional. Gebruik deze 2 tips in deze gids om vanaf vandaag op afstand te werken, zowel dichtbij als veraf:

Er is een toename van mensen die willen reizen terwijl ze op afstand werken, en we zijn enthousiast.

Één van de beste aspecten van werken op afstand is de mogelijkheid om overal te werken waar je jouw laptop kunt meenemen en een veilige internetverbinding kunt vinden. Dankzij deze superkracht kunnen externe medewerkers meer reizen en kunnen digitale nomaden zo lang als ze willen als lokale bewoners op nieuwe locaties leven.

1. Beslis of je in- of uitcheckt

Onbeperkte vakantiedagen zijn een van de beste bedrijfsvoordelen die elk team op afstand zou moeten krijgen. Maar deze vrije tijd kan gepaard gaan met een paar kanttekeningen bij het inchecken, vooral als je een tijdje op reis gaat. BIJ ICTzaakwaarnemer hebben ze veel ICT vacatures waar je geniet van vele bedrijfsvoordelen, waardoor het een kijkje waard is bij deze ICT specialist.

Bekijk dus het werk beleid van je bedrijf om te zien wat er van je wordt verwacht. Praat met je managers om te zien hoeveel uur je nodig hebt om in te klokken, hoe vaak je de basis moet aanraken, hoe je je externe team gaat beheren, enz.

Door dit van tevoren uit te werken, kun je je flexibiliteit, aanpassingsvermogen en vindingrijkheid vergroten, allemaal overdraagbare vaardigheden waardoor je eruitziet als een professional.

2. Plan je werklast rond je reisroute

Je hebt 16 uur per dag om te gebruiken zoals je wilt (exclusief acht uur slaap). Hoe je die tijd buitenshuis doorbrengt, hangt af van hoe goed je jouw planning plant.

Je wilt tenslotte genoeg bewegingsruimte om alles te zien en te doen, je werk af te maken en op een ongeplande side-quest of twee te gaan. Dus om dit te doen:

Bekijk wat er in je werk pijplijn zit. Kijk voor en tijdens je reistijd wat er op je bord ligt. Probeer zoveel mogelijk taken uit te schakelen voordat je vertrekt. Wat je niet kunt bereiken, moet worden gepland in uw reisschema.

Begin nu met het bijhouden van je werktijd. Bekijk hoe lang het duurt om typische werkgerelateerde taken te voltooien. Platformen zoals Toggl timen je werkuren per klant, project of activiteit (zoals foutopsporing of het reageren op e-mails).

Als je weet hoe lang bepaalde taken gemiddeld duren, heb je een ruwe schatting van hoeveel tijd je nodig hebt om in je reisschema te schrijven om ze te volbrengen.

Bekijk de openingstijden van alle plaatsen, attracties, enz. die u wilt bezoeken. Het helpt om een ​​spreadsheet te maken met alle open uren tijdens de week voor hotspots zoals musea, pretparken, aquaria, hoog aangeschreven restaurants, enz. Onderzoek en noteer de gemiddelde tijd die mensen daar doorbrengen en ook de drukste dagen en tijden.

Zoek naar blokken reistijd. Heb je een lange tussenstop tussen vluchten? Een rustige treinrit naar je hotel? Dit zijn prachtige kansen om werk in te persen zonder iets te missen.

https://www.mkbbedrijvengids.nl/werken-bij-een-ict-specialist/