Blogger
Image default
Bedrijven

Vertrouwen op makelaar Roeststaalduinen en Vijverberg

Wie op zoek is naar een makelaar in Maassluis, Westland, Vlaardingen, Schiedam, Hoek van Holland, Rozenburg, Delft, Schipluiden of Maasland hoeft niet verder te zoeken. Roest Staalduinen Makelaardij & Vijverberg Westland Makelaars is dé partij als het aankomt op de koop van een woning, de verkoop van een woning of het huren/verhuren van een woning. Met meer dan 50 jaar ervaring is alle kennis in huis om u van dienst te zijn. Naast de bemiddeling bij de aankoop, verkoop of verhuur van uw woning is Roest Staalduinen Makelaardij & Vijverberg Westland Makelaars ook de aangewezen partij voor taxaties, deskundigenrapportages, bouwkundige keuringen en bedrijfsonroerendgoed. 

Verkopen met een groot bereik

Als u van plan bent om uw woning te verkopen en u woont in Maassluis, Westland, Vlaardingen, Schiedam, Hoek van Holland, Rozenburg, Delft, Schipluiden of Maasland dan bent u bij Roest Staalduinen Makelaardij & Vijverberg Westland Makelaars aan het juiste adres. Door meer dan 50 jaar ervaring zijn de makelaars bekend met zowel de lokale als de regionale markt. Zodra de woning in de verkoop gaat worden potentiële huizenkopers actief benaderd. Daarnaast is het makelaarskantoor zeer actief te noemen op social media via kanalen op Twitter, Youtube, Instagram, Linkedin en Facebook. Uiteraard wordt de woning ook via Funda aangeboden. Door de vakkundige aanpak wordt uw woning bij een groot publiek getoond, wat de kans op een snelle verkoop tegen een goede prijs vergroot. U als verkopende partij kunt rekenen op de nodige persoonlijke aandacht, zodat u weet wat er gaat gebeuren en wat er al gebeurd is. 

Aandacht creëren én krijgen!

Aandacht creëren is één, de aandacht krijgen is twee. Om die reden pakt Roest Staalduinen Makelaardij & Vijverberg Westland Makelaars goed uit bij de verkoop van een woning. Een professionele fotograaf zorgt voor optimale foto’s, er komen 2D en 3D plattegronden zodat potentiële kopers een goede inschatting van de afmetingen kunnen maken, aan de hand van de gemaakte 360 graden foto’s kunnen geïnteresseerden zich al in de woning wanen en als klap op de vuurpijl wordt de Virtuele Tour aangeboden. Hierbij kan er met een gratis VR bril levensecht door de woning gewandeld worden. 

Ook de afhandeling tot in de puntjes geregeld

Na de goede presentatie is het waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd voordat de woning verkocht is, maar daar houdt het voor Roest Staalduinen Makelaardij & Vijverberg Westland Makelaars niet bij op. Het gedreven team zorgt dat de koopakte op orde is en dat deze door alle partijen wordt getekend. Vervolgens zorgt de makelaar voor de afhandeling naar de notaris. Op de dag van de overdracht zal de makelaar de woning inspecteren en zorgen dat de sleutels bij de notaris komen. U zult daarna tevreden terugkijken op de verkoop van uw woning. 

Woning kopen waar u al jaren van droomt

Bent u op zoek naar een woning, dan gaat u zich op een zeer actieve woningmarkt begeven. Het is daarom raadzaam om een aankoopmakelaar in te schakelen die u kan begeleiden in de zoektocht naar uw droomwoning. Roest Staalduinen Makelaardij & Vijverberg Westland Makelaars kent de lokale en regionale markt van binnen en buiten en is dienstzaam voor al uw aankoopbegeleiding. In een gesprek worden uw wensen in kaart gebracht. Denk hierbij aan het type woning, de woonoppervlakte, aantal slaapkamers wel of geen tuin, maar ook in welke gemeente of wijk het huis bij voorkeur dient te staan. Daarnaast wordt gekeken welke mogelijkheden er zijn binnen uw budget. Als alle wensen en mogelijkheden in kaart zijn gebracht gaat de aankoopmakelaar op zoek naar woningen die aan de gestelde criteria voldoen. Door gebruik te maken van verschillende datasystemen en de goede contacten met collega makelaars bent u als één van de eerste op de hoogte als er een passende woning op de markt komt. U zult hierbij een voorsprong ervaren ten opzichte van kopers die zonder aankoopmakelaar actief zijn. Een voorsprong die in de huidige markt absoluut geen overbodige luxe is. 

Taxatie: wat de woning waard is

Bij zowel de aankoop als bij de verkoop van een woning is een taxatie nodig. Voor de aankoop is de taxatie zelfs verplicht indien u een hypotheek nodig heeft. Roest Staalduinen Makelaardij & Vijverberg Westland Makelaars voert vrijwel elke vorm van taxatie uit voor zowel woningen als bedrijfspanden. Hoewel de tarieven scherp te noemen zijn, is de inhoud van de rapportage op het gebied van deskundigheid, kwaliteit en snelheid uitstekend te noemen. Na de uitgebreide opname van het object ontvangt u binnen enkele dagen de rapportage. Als verkopende partij kunt u deze gebruiken om vast te stellen wat uw woning waard is en wat een reële verkoop prijs zal zijn. Als kopende partij weet u of u niet te veel betaald voor de woning. Daarnaast dient het taxatierapport overlegd te worden bij de hypotheekaanvraag, zodat de hypotheekverstrekker weet wat de woning waard is. 

Kopen, of toch huren?

Wilt u uw woning niet verkopen, maar juist verhuren? Ook dan helpt Roest Staalduinen Makelaardij & Vijverberg Westland Makelaars u graag verder. Het kantoor heeft ruime ervaring met de verhuur van woningen op basis van de leegstandswet. Dit houdt in dat de minimale huurtermijn 6 maanden is en de maximale huurtermijn 5 jaar, er een leegstandsweg vergunning van de gemeente afgegeven dient te worden en dat er een opzegtermijn van 3 maanden bij de verkoop van uw woning geldt. U voorkomt hiermee dat uw woning onnodig leeg blijft staan en dat u met dubbele lasten komt te zitten. 

Meer info 

Als u meer informatie wilt over het uitgebreide dienstenpakket van Roest Staalduinen Makelaardij & Vijverberg Westland Makelaars, dan kunt u een bezoek brengen aan de website. Uiteraard kunt u ook contact opnemen via 010-592 33 00, 0174- 640 001 of 015-215 48 48.

https://www.roeststaalduinen-vijverberg.nl/