Blogger
Image default
Auto

Lease of koop van een bestelauto?

Wil je kopen, of twijfel je toch over een bestelauto leasen? Dat is logisch want ook leasen kan zeer aantrekkelijk zijn. Sterker nog, in de meeste gevallen is leasen eerder aan te raden dan kopen voor ondernemers. Vooral waar het gaat om de financiële kant ervan is hier veel voor te zeggen. Ook op het gebied van service is er echter veel te zeggen voor de keuze voor lease. Dit is dan ook de reden waarom veel ondernemers toch liever voor deze mogelijkheid kiezen dan voor het zelf aanschaffen van een auto voor het bedrijf.

De financiële kant

In de eerste plaats kijk je natuurlijk naar de kosten. Koop je een bestelauto, dan moet je die investering in zijn geheel kunnen opbrengen. Dat betekent dat je flink wat geld uit je reserve kwijt bent. Ook kan je ervoor kiezen om er een zakelijke lening voor aan te gaan, maar daar betaal je dan weer rente over. Bovendien heb je uiteindelijk wel een auto in je bezit, maar daar draag je dan ook de volledige zorg en verantwoordelijkheid voor. Dit kan je natuurlijk ook op een andere manier oplossen. Dit is waar lease om de hoek komt kijken voor veel ondernemers.

Volkswagen caddy leasen

Daarnaast is het natuurlijk ook een fijne wetenschap dat je alle zaken rondom je auto direct verzorgd hebt. Dit zit namelijk allemaal bij het maandelijkse bedrag inbegrepen. Dus bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt die nodig is of de periodieke keuring die wettelijk verplicht is zijn allebei al vooraf in de rekening opgenomen. Zo kom je dus niet voor allerlei kosten te staan gedurende het jaar en hoef je ook geen tijd te verliezen aan allerlei dingen die je nog moet regelen. Die tijd kan je dan weer mooi besteden aan zakelijke dingen die goed zijn voor je onderneming. Dat doe je natuurlijk ook veel liever.

https://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen