Blogger
Image default
Dienstverlening

Keurmeester worden bij EKH.nl

Altijd al keurmeester van hijs- en hefgereedschappen en hijskranen willen worden? Volg dan een opleiding via EKH.nl! Als u deze afgerond heeft kunt u uzelf zelfstandig keurmeester noemen die bevoegd is om het Erkende Keurbedrijven Hef- en Hijsmiddelen keurmerk uit te geven. Dit EKH-keurmerk zorgt er al jaren voor dat meteen duidelijk is dat Nederlandse hijs- en hefgereedschappen en hijskranen van uitstekende kwaliteit zijn en de veiligheid goed waarborgen. Dit verzorgt de vereniging Erkende Keurbedrijven Hef- en Hijsmiddelen namelijk al sinds 1993. Wij vinden het belangrijk dat consumenten van onze branche duidelijkheid hebben en dat de producten goed gecontroleerd worden op hun veiligheid en kwaliteit. Bij onze keuringen letten wij er op of de wetgeving gerespecteerd wordt en leggen wij deze wetgeving uit. Ook verwijzen wij hierbij graag naar onze site, waar deze regelgeving uitgebreid uitgelegd wordt. Wilt u zich ook hiervoor inzetten? Kijk dan snel naar onze opleidingen tot keurmeester!

Keurmeester met DNV-GL certificaat

Wilt u meer weten over onze opleidingen tot keurmeester? Bij ons van EKH.nl kunt u opleidingen volgen van het VTC (Verticaal Transport Centrum). Hierbij kunt u kiezen uit twee verschillende opleidingen die u beiden opleiden tot keurmeester: BDH (Boven De Haak) en ODH (Onder De Haak). Bij onze BDH opleiding leert u zelfstandig keuringen uit te voeren en hierbij te rapporteren met een EKH-keuringsrapport. De ingangseisen voor deze opleiding zijn een MBO niveau en twee jaar ervaring in de branche. Bij ODH gelden dezelfde ingangseisen en wordt u ook tot zelfstandig keurmeester opgeleid, maar dan van kettingwerk. Beide opleidingen vinden plaats in Nieuwegein en beginnen meerdere keren per jaar. De prijzen voor deze opleidingen hangen af aan of u al lid bent van EKH en verschillen tussen de 2000 euro en 5470 euro. Bij het slagen van uw examen ontvangt u een persoonsgebonden certificaat van DNV-GL. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website. 

EKH.nl

Benieuwd geworden naar onze opleidingen tot keurmeester van hijs- en hefgereedschappen en hijskranen? Of wilt u een EKH keuring aanvragen als bedrijf? U vindt alles hierover en meer op onze website EKH.nl, waar u ook onze contactgegevens kunt vinden:ekh.nl