Blogger
Image default
Banen en opleidingen

Logistiek medewerker

Ben jij op zoek naar een fulltime baan in de logistiek? Ben je geïnteresseerd in technologie? En haat je handenarbeid niet? Kom dan als logistiek medewerker naar Tata Steel!

Tata Steel produceert hoogwaardig staal en levert het aan klanten over de hele wereld. De monsters worden per schip, trein of vrachtwagen vervoerd. Hier komt u op de foto, want als logistiek medewerker zorgt u ervoor dat u op de juiste manier mooie producten laadt zodat klanten onder de beste condities monsters kunnen ontvangen.Als logistiek medewerker kunt u werken in de eigen haven van Tata Steel of in de transporthal ter plaatse. In de haven werk je vaak buiten, of het nu regent of regent. Je werkt in een kraanteam om schepen te laden en lossen. Bij het werken in een dok heb je vooral te maken met vracht- en spoorvervoer. Zo verzorg je het gehele logistieke proces en heb je diverse en zeer verantwoordelijke functies.

Wat krijg jij als logistiek medewerker bij Tata Steel:

Voltijdse job bij één van de grootste staalproducenten van Europa!

Mogelijkheid om Tata Steel Bus gratis te gebruiken

Het totaal uurloon bedraagt ​​minimaal 12,62 euro inclusief toeslagen, in totaal 18,68 euro!

Pensioenplan

Onze doelen bij het vinden van een logistiek medewerker bij Tata Steel zijn:

Je hebt een mbo2 diploma of hoger en affiniteit met techniek (moet!)

Je begrijpt het logistieke proces in het magazijn

U heeft een VCA-basiscertificaat of bent bereid dit te behalen

Je bent in goede gezondheid

U heeft een heftruck- of heftruckcertificaat, of bent bereid deze (pre) te behalen

Tata Steel produceert, verwerkt en distribueert jaarlijks 18 miljoen ton hoogwaardig staal, voornamelijk voor fabrikanten in de bouw-, auto-, verpakkings- en ruimtevaartindustrie. Het bedrijf is de zesde grootste staalgroep ter wereld. Tata Steel is een plek waar je veel kunt leren en je carrière nooit stopt. Geen dag is hetzelfde!

Ben jij de logistiek medewerker die wij zoeken? Wil je met je handen werken en je thuis voelen in een industriële werkomgeving? Solliciteer dan nu!

Als je geen MBO2-diploma of hoger hebt, kunnen we je aanvraag helaas niet in behandeling nemen.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werken-in-de-logistiek.html