Blogger
Image default
Mode en Kleding

Ga voor veilig en zorg voor professionele bouw werkkleding!

Het ene beroep is het andere niet. Het ene vraagt wat meer fysieke inspanning, terwijl het andere wat extra denkwerk vraagt. Beiden even belangrijk, elk met hun eigen aspecten, elk met hun eigen noden wat beroepskleding betreft. Als het gaat om beroepskleding kopen dan zit je bij Hurricane helemaal goed. De kennis en de gedrevenheid die schuilgaat achter de kleding die wordt aangeboden is ongezien.

Veiligheid voorop

Werknemers binnen de bouwsector hebben nood aan aangepaste bouw werkkleding die zorgt voor extra bescherming. De bouw omvat vele specialisatie takken. De bouw werkkleding van Hurricane is er voor elke tak, van elektricien, tot schilder en stukadoor. Voor de glaszetters zijn er weer andere aangepaste kledingstukken te verkrijgen. Naast de standaard beschermende kleding bestaat de collectie werkkleding ook uit werkschoenen, hoofdbeschermers, werkhandschoenen en heel veel aanvullende accessoires.

Binnen of buiten

In de bouw werken als stukadoor kan betekenen dat je dagelijks binnen werkt. Er zijn ook beroepstakken binnen de bouw die elke dag buiten aan de slag gaan. Voor hen kan je beroepskleding kopen die aangepast is aan de buitentemperatuur. Denk hierbij aan bedrijfsjassen voor op de koude dagen. Natuurlijk is er ook bouw werkkleding voor de zomer, waar rekening gehouden wordt met de samenstelling van de stof. Ook voor regenachtige dagen is er een uitgebreid aanbod aan bouw werkkleding en voor diegenen die vaak in het verkeer aan de slag moeten kan je bij Hurricane ook terecht voor reflecterende kleding.

Straal professionaliteit uit

Aangepaste beroepskleding kopen is 1 ding. Professionaliteit uitstralen door voor bedrukte werkkleding te kiezen zorgt ervoor dat jouw personeel benaderbaar is. Door voor bedrukte beroepskleding te kiezen, wordt je bedrijf gezien. Laat jouw bedrijfslogo op de kleding van je werknemers drukken in de in-house drukkerij van Hurricane en wees zeker van slijtvaste bedrukking. Hurricane ontwikkelde ook een waskaart voor het perfect onderhouden en langer mooi houden van de bedrukte bouw werkkleding. Op die manier zijn alle dames en heren onberispelijk gekleed tijdens het werk.

Keuze gemaakt en besteld, hoe gaat het nu verder?

De klantenservice is wat Hurricane extra sterk maakt. Beroepskleding kopen bij Hurricane betekent kwaliteit ontvangen, binnen een meer dan redelijke termijn en een ijzersterke klantenservice ook na verkoop! Bij Hurricane wordt veel belang gehecht aan een A tot Z behandeling voor jou als klant. Heb jij de bestelde kleding extra snel nodig? In overleg met de medewerkers wordt gekeken naar de mogelijkheden en wordt nagegaan of een spoedlevering mogelijk is.