Blogger
Image default
Gezondheid

hijama

Hijama is een traditionele, allesomvattende benadering voor de behandeling van verschillende ziekten. De oorspronkelijke oorsprong van Hijama, is de toepassing ervan in oude Chinese en Egyptische medicinale technieken bewezen. Hijama wordt sinds het begin der tijden door veel culturen gedragen. Hijama wordt steeds populairder in Europa vanwege de verschillende voordelen. Hijama stimuleert niet alleen gifstoffen uit het lichaam, maar stimuleert ook de doorstroming van vers bloed naar de te behandelen regio. Giftige stoffen en andere ontstekingsstoffen zijn de belangrijkste oorzaken van ziekte. Door deze ziekteverwekkende chemicaliën tot een minimum te beperken, kunt u uw symptomen verminderen.

Hijama

Hijama is een goede therapie voor een breed scala aan huidproblemen, waaronder acne, omdat het de doorstroming van vers bloed naar de huid bevordert. De hijama kan huidproblemen helpen genezen omdat het verontreinigende stoffen uit de bloedsomloop verwijdert. Het kan worden gebruikt voor de behandeling van verschillende ziekten, waaronder eczeem, littekens, cellulitis en andere huidaandoeningen. Hijama is daarom effectief bij de behandeling van huidaandoeningen zoals acne en acnelittekens, omdat het bloed ontgift. Giftige stoffen worden uit het lichaam verwijderd door het huidoppervlak te exfoliëren, waardoor het correct kan functioneren. Toxines worden naar het huidoppervlak geduwd waar ze kunnen worden verdreven door een vacuüm onder de huid te creëren met behulp van een zuignap. Heeft u last van aandoeningen en wilt u een Hijama afspraak inplannen? Bezoek dan onze website www.hijamadokter.nl en maak snel een afspraak!

Hijama

De Hijama is door verschillende beschavingen gebruikt als een sterk wapen tegen vele aandoeningen en is in veel situaties succesvol gebleken. Spierstijfheid of moeite met bewegen komt het meest voor tussen de schouders en de nek. Als de symptomen van aandoeningen ernstig genoeg zijn, kunnen de verschijnselen te behandelen of te genezen zijn.