Blogger
Image default
Hobby en vrije tijd

Boot huren Friesland

Boot huren Friesland

Wil je met een sloep van Bootverhuur Friesland | Genieten op het water de prachtige omgeving van Friesland ontdekken vanaf het water?

Overweeg je een sloep te huren in Friesland en hiermee de Friese wateren, dorpjes en elfsteden stadjes te verkennen? Genieten op het water is hét adres voor bootverhuur in Friesland.

Met de vele mogelijkheden en beschikbare sloepen en de mooie sloeproutes, ben jij verzekerd van een geweldig dagje uit!

Verblijf je wat langer in Friesland en wil je veel het water op huur dan je sloep voor meerdere dagen of weken en maak gebruik van onze breng- en haalservice.

Huur één van onze boten en ontdek de natuur van hartje Friesland. Je kunt bij Sloepverhuur Friesland terecht voor een zeilboot, maar ook voor het huren van een sloep, een Tiny Houseboat of een prachtig zeiljacht.

Genieten op het water is een jong familiebedrijf opgestart door Jelle Schoeman en Inge Nijendijk. Watersport is hun passie en daar willen ze je graag van laten meegenieten. 

Jelle en Inge zeilen beiden al vanaf hun jeugd, maar richten zich met Genieten op het water vooral op het laten genieten van hun klanten.

Op de haven aan de Gouden Boijaum in HeeG neemt Jelle de dagelijkse leiding op zich. Inge is de administratieve duizendpoot op de achtergrond, maar is ook op de haven te vinden.

Gastvrijheid, flexibiliteit en persoonlijke aandacht zijn de uitgangspunten van dit Friese bedrijf. Hieronder volgt een selectie van onze boten.

Maxima 550 sloep

Ook  mensen die niet over een vaarbewijs beschikken kunnen zich een echte schipper voelen op deze prachtige gemotoriseerde sloep met kap die open of dicht kan. Ideaal om er met familie of met vrienden op uit te gaan. Lekker de natuur in en de omgeving verkennen.

Aira 22 zeilboot

Dat is pas zeilen in luxe. Zeilen met de Aira 22. Op deze zeilboot is het lekker toeven. Hiermee kun je lekker sportief zeilen en toch lekker zitten. Wie wil dat nu niet?  De Aira 22 is om deze en andere redenen in 2018 door de Hiswa uitgeroepen tot zeilboot van het jaar. Dat is dus altijd een goede keuze!

https://genietenophetwater.nl/boot-huren-friesland/