Blogger
Image default
Hobby en vrije tijd

Deelnemen aan een surfkamp?

Iedereen heeft ze wel eens gezien in de buurt van het strand: de windsurfers. Van een afstandje ziet er gaaf, ontspannen en avontuurlijk uit. Veel mensen vinden het echter lastig om de eerste stap te nemen om te gaan surfen. Is dat niet heel moeilijk en ingewikkeld? En stel dat ik het niet kan, wat moet ik dan met mijn aangekochte surfplank en wetsuit? Dit zijn terechte vragen en gevoelens! Wilt u op een veilige manier een keer uitproberen of de surfsport iets voor u is, dan is meedoen aan een surfkamp een goed begin. Een surfkamp heeft veel te bieden voor wie kennis wil maken met de surfsport, als beginner, of wie zijn surf skills verder wil aanscherpen.

 

Hoe zien surfkampen er inhoudelijk uit

Op een surfkamp, bijvoorbeeld in midden-Nederland bij Harderwijk, op de waddeneilanden of aan de Zeeuwse kust, kunt u allerlei clinics en lessen volgen die verzorgd worden door zeer ervaren surfers. De instructeurs helpen u, of u nu een beginnend of gevorderd surfer bent, om uw surfplank goed onder controle te houden of uw vaardigheden te verbeteren. Tijdens een surfkamp bent u de hele dag op het water, wat natuurlijk super relaxed is. Daarbij beiden surfkampen de mogelijkheid om u als cursist te specialiseren, bijvoorbeeld in windsurfen, golfsurfen of kitesurfen. Naast het serieuze aspect is er tijdens de kampen ook voldoende ruimte voor ontspanning, plezier en vermaak. Zo kunt u ervoor kiezen om met uw vrienden een kamp te boeken en zo samen een paar gezellige dagen te beleven. Of u geeft een surfkamp weg als cadeautje aan een van uw kinderen. Wat u ook kiest: een kamp boeken om te (leren) surfen of kiten, is ideaal om te organiseren voor uw kroost. Ten slotte valt de prijs van een surfkamp erg mee. Veel mensen denken dat dit onbetaalbaar is, maar dat is absoluut niet het geval.

 

Vanuit heel Nederland goed bereikbaar

Boek nu ook een tof kamp om alleen, met vrienden of als leuk feestje lekker te surfen en genieten in het midden van Nederland. Op de website van Telstar Beach leest u precies wat u van onze surfkampen mag verwachten!