Blogger
Image default
Industrie

Mobiele lichtmasten voor iedere toepassing

Mobiele lichtmasten voor iedere toepassing 

Met een mobiele lichtmast is het mogelijk om onverlichte locaties tijdelijk te voorzien van voldoende licht. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het verlichten van evenementen die ook in de avonduren doorgang moeten vinden of het beveiligen van een bouwplaats. Op mobielelichtmasten.nl kunt u terecht voor de aanschaf of verhuur van mobiele lichtmasten voor al deze toepassingen.

Huur een mobiele lichtmast

Bij Trime kunt u voor tijdelijke projecten ook terecht voor de verhuur van mobiele lichtmasten. Voordat u een keuze maakt over welk type lichtmast u wilt huren kunnen zij op locatie langs komen om een lichtmast te komen demonstreren. Naast het leveren van de lichtmast kan Trime u ook helpen bij het installeren en afstellen van de lichtmasten. Alle lichtmasten van Trime zijn perfect onderhouden en hebben weinig draai-uren gemaakt. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een kwalitatief goede lichtmast.

Laat u adviseren

Met ruim 30 verschillende lichtmasten valt er genoeg te kiezen. Tel daar bij op dat per mobiele lichtmast ook nog eens een groot aantal lampen beschikbaar is. Dit betekent dat gedegen advies essentieel is. De experts bij Trim hebben vele jaren praktijkervaring en kunnen u perfect vertellen welke lichtmast het beste aansluit op uw wensen.

Toepassingen

Lichtmasten kunnen toegepast worden voor een groot aantal situaties. Zo kunt u met lichtmasten uw evenemententerrein verlichten. Ook worden lichtmasten veel ingezet op bouwplaatsen of bij het beveiligen van een bedrijfsterrein. Ook bij het verlichten van infrastructuur, zoals onverlicht wegen, spoorwegen en zelfs op vliegvelden. 

Onderhoud en reparatie 

Natuurlijk houd de service van lichtmasthuren.nl niet op zodra de lichtmasten operationeel zijn. Trime beschikt over een gemotiveerde technische dienst. Zij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van de geleverde lichtmasten en kunnen u tevens voorzien van deskundig advies. 

Wat doet de Trime Group nog meer? 

Naast het leveren van lichtmasten staat de Trime group bekend om het leveren en onderhouden van mobiele cameramasten, (Hybride) generatoren, Mobiele wasplaatsen en mobiele desinfectietunnels.

https://www.mobielelichtmasten.nl/