Blogger
Image default
Vervoer en transport

Rondreizen in Amsterdam

Amsterdam is zeker een van de plaatsen die je nooit mag missen op de reis lijsten van de meeste mensen. Het is een stad die iedereen zou moeten bezoeken vanwege de grachten en mooie huizen en coffeeshops. De stad bevat een aantal ongelooflijke verborgen juwelen die gemakkelijk over het hoofd te zien zijn. Je zult er zeker van genieten, of je nu door Amsterdam gaat backpacken of voor een lange tijd blijft. Nederlanders staan ​​ook bekend om hun uitstekende fietsinfrastructuur. De stad staat bekend als gemakkelijk te navigeren op de fiets, maar hoe zit het op wielen? Overweeg om een ​​scooter te huren bij een van de vele verhuurwinkels als je Amsterdam bezoekt en de bezienswaardigheden in stijl wilt zien. Gebruik ze om het platteland buiten het stadscentrum te verkennen. U kunt tijdens uw verblijf zelfs een scooter rijbewijs Amsterdam halen.

Windmolens en landelijke stranden

Maak een dagexcursie om de verschillende bezienswaardigheden in de omgeving te bekijken. Een rijke omgeving met prachtige natuur of windmolens en historische steden ligt op korte afstand van Amsterdam. Ze zijn allemaal gemakkelijk bereikbaar vanuit het stadscentrum. De prachtige stad Haarlem ligt op slechts 20 minuten met de trein van Amsterdam Centraal. Het is rijk aan geschiedenis en cultuur, evenals een divers aanbod aan winkels en café-restaurants. Maar als je liever wilt relaxen op het strand dan is er ook iets voor jou! De prachtige goudgele streken van Bloemendaal aan Zee en Zandvoort aan Zee verwelkomen u graag met gouden zand en duinen. Ook diverse activiteiten. En bent u op zoek naar beeldschone vergezichten over windmolens en kronkelende grachten? Zet je zinnen op de Zaanse Schans! Het is een landelijke oase die zo pittoresk is dat het mogelijk de reden is waarom Instagram is gemaakt.

Trip naar de tulpenvelden

Tulpen zijn een iconisch symbool van de Nederlandse cultuur. Een vakantie naar Nederland zou niet compleet zijn zonder de prachtige bloemen te zien! Als je in de lente in Amsterdam bent, maak dan een excursie van 20 minuten naar de wereldberoemde tulpenvelden in Bollenstreek. Het strekt zich in kleurrijke strepen uit over kilometers laagland tussen Haarlem en Leiden. De bollen stromen uit boeketten op de Bloemenmarkt en sieren de ramen van het Tulpenmuseum. Ze lijken tevoorschijn te komen tijdens het Tulpenfestival dat de hele maand april duurt.