Blogger
Image default
Woning en Tuin

Duorolgordijnen

Stel je voor je hebt een rolgordijn en houdt van het gemak om ze op elke gewenste hoogte te gebruiken, maar je mist het uitzicht dat jaloezieën bieden. Beide raamdecoraties in hetzelfde raam hangen is niet mogelijk en ook niet duurzaam. Ineens is het zover: combineer rolgordijnen en jaloezieën! En de duo rolgordijnen waren geboren. Duo rolgordijnen bevatten alle voordelen van rolgordijnen en jaloezieën. Dus het beste van twee werelden in één.

Isolerende werking?

Op zoek naar verduisterende dubbele jaloezieën? Dan isoleer je ook je woning. Verduisterende stof fungeert binnen als zonwering. Het houdt de warmte zowel in de zomer als in de winter buiten. Het bespaart ook geld op de elektriciteitsrekening. Dat is natuurlijk goed voor de portemonnee.

Voordelen van duorolgordijnen?

Duo rolgordijnen, ook wel een roljaloezie genoemd, zijn zeer veelzijdig en geschikt voor de meeste kamers. Ook qua kleuren heb je veel keuze. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor natuurlijke lichte kleuren zoals wit of beige om rust te creëren. Of kies een felle kleur als accentkleur die je interieur een kleurrijke boost geeft.

Transparante stof laat licht door, dus dubbele gordijnen zijn een zeer goede keuze voor bijvoorbeeld keukens. De stof is afneembaar (gebruik een droge of vochtige doek, geen natte doek) en is daardoor makkelijk schoon te maken. Is er kans op spetters in de keuken? Trek dan de duo rolgordijn op. Duo rolgordijnen zijn ook verkrijgbaar als verduisterende stof. Het verduisteringsduorolgordijn is daarom ook geschikt voor de slaapkamer.

 

Wat voor verschillende types?

  • Standaard model
  • Met Cassette
  • Met staaldraad zijgeleiding
  • Montage profiel

Kan het op een kantel- en kiep raam?

Je kunt zelf bepalen welke montagebeugels u kiest. Het hangt af van de situatie van het raam en het type kozijn. Je krijgt standaard zijsteunen die je op een houten raam schroeft, maar als het kunststof of aluminium is, kun je kiezen uit de volgende opties: een zelfklevende steun die je aan het kozijn bevestigt, of een kliksteun die je eromheen klikt.

 

Rolgordijnen bestellen? Bekijk alle rolgordijnen op maat van paxraamdecoratie.nl