Blogger
Image default
Woningen

FLINK BV- uw keus voor gevelbouw- omdat de buitenkant telt!

De buitenkant van uw gebouw is uw eerste visitekaartje. Met onze ervaring in gevelconstructie- en reconstructie reiken de mogelijkheden bijna tot het plafond. Profiteer bij ons van vakmanschap en professionaliteit die voortvloeit uit een partnerschap van bij elkaar meer dan 80 jaar.

Wilt u bijvoorbeeld de gevel van uw huis, appartement of winkelzaak laten monteren of renoveren? Wij kunnen vanaf het denkproces tot de uitvoering DE partner zijn voor uw gevelmontage en gevelrenovatie project. Zelfs wanneer u nauwelijks uw gevelbouw idee kunt schetsen, zullen we u helpen om samen het gewenste resultaat te bereiken. Bekijk ons ruim aanbod van gevelelementen.

Een goed begin is het halve werk

Door onze bedrevenheid in gevelbouw en kennis van de bouwmarkt kunnen we vrijwel elk idee transformeren in een prachtig gevel waar u jarenlang van zal genieten. Vanaf de start van uw project zetten we onze kennis aan het werk om de beste optie te bepalen. Bij gevelbouw is het bijvoorbeeld belangrijk rekening te houden met zaken zoals de weersituatie, materiaalsterkte, de afmeting en ventilatie. Heeft u verder ook eisen ten aanzien van bijvoorbeeld geluidsisolatie of andere technische uitgangspunten? Wij kunnen het samen bewerkstelligen. 

Bepaalde basispunten hebben invloed op de levensduur en wij van FLINK BV weten dat maar al te goed. Onze gevelelementen bestaan daarom uit verschillende type materialen en profielen om zoveel bij de wensen en behoeften van onze klanten aan te sluiten. Zo kunnen we u niet alleen van de beste adviezen voorzien, maar ook zelf het juiste product aanleveren. Als laatste voegen we de daad bij het woord en bezorgen u de beloofde kwaliteit aan gevelbouw. Dit alles realiseren we met uw smaak en stijl in gedachten.

Renovatie

Bij FLINK doen we onze naam eer aan en houden van aanpakken. We zijn daarom niet vies van correctiewerk en werken graag aan uw project van gevel renovatie. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat er bij de montage van uw gevel niet genoeg rekening is gehouden met technische basispunten zoals brandweerbaarheid en elektrische belading. Hierdoor moet er dus echt flink wat gerenoveerd worden. Wij bezitten de vaardigheid over de juiste gevelbouw systemen om zelfs aan het eind dingen nog recht te trekken. Kortom: voor gevelbouw,montage of renovatie bent u bij ons op het juiste adres!

https://flinkbv.nl/