Blogger
Image default
Aanbiedingen

Zakelijke geschenken: hoe pak je het aan?

Zakelijke geschenken: hoe pak je het aan?

Als ondernemer werk je veel samen met andere relaties, partners of personeel. Er komt dan een moment dat je deze relaties graag wilt bedanken voor hun inzet of samenwerking. Maar hoe kun je dit op een leuke manier doen, zonder dat je een afgezaagd geschenk geeft aan de ontvanger? Wij geven je een aantal leuke tips.

Kerstgeschenken

De kerstperiode is het ultieme moment om jouw partners en relaties te bedanken voor het afgelopen jaar. Rond deze tijd worden dan ook veel kerstpakketten besteld door ondernemers. Maar veel van deze kerstpakketten zijn afgezaagd en bevatten naast veel etenswaren geen speciale producten, zeker geen producten die afgestemd zijn op jouw organisatie.

Een origineel en luxe kerstpakket voor zakelijke relaties hoeft echter helemaal niet afgezaagd te zijn. Hoe leuk is het als je een pakket kunt geven dat is afgestemd op jouw visie en huisstijlkleuren? Een van de aanbieders hiervoor, The Wish Label, weet exact hoe je dit met mooie en luxe producten kunt doen. Er is een standaard assortiment verkrijgbaar met luxe cadeaus die voor iedereen geschikt zijn, maar het leukst is om zelf je eigen pakket samen te stellen.

Gelukkig kun je bij deze aanbieder kiezen voor meer dan 200 luxe cadeaus. Deze geschenken zul je niet zomaar in een andere kadowinkel tegenkomen, want ze worden geïmporteerd van over de hele wereld. Denk bijvoorbeeld aan chocolade met champagne erin, gepersonaliseerde kerstballen voor personeel of verzorgingsproducten voor mannen en vrouwen. Het inkoopteam is altijd op zoek naar originele geschenken van hoogstaande kwaliteit, zodat je zeker weet dat je een prachtig pakket schenkt aan jouw zakelijke contacten.

Laat iets bedrukken

Een andere persoonlijke optie voor een zakelijk geschenk is om het te laten bedrukken. Dat kan met je eigen bedrijfsnaam, maar natuurlijk ook met de bedrijfsnaam van de partner. Zo wordt het extra persoonlijk en is het een one-of-a-kind geschenk. Producten die zich hier goed voor laten lenen, zijn notitieboeken, pennen, petten, waterflessen, glazen, tassen en nog veel meer. Doe hierbij goed research naar de kleuren die je wilt laten bedrukken, want niet op ieder product kun je zomaar alle kleuren bedrukken. Dat is namelijk afhankelijk van de ondergrond en het soort druktechniek dat gebruikt moet worden.

Andere gelegenheden

Kerstmis is natuurlijk niet de enige gelegenheid waarvoor een zakelijk cadeaupakket besteld kan worden. Hoewel deze periode een mooie tijd van reflectie op het afgelopen jaar is, is het ook erg leuk om juist het nieuwe jaar te beginnen met een bedankje aan je partners. Gedurende het jaar zijn er ook een aantal leuke data waarop je iets kunt schenken:

  • Secretaressedag – bedank de secretaresses waar je veel contact mee hebt voor hun inzet en dat ze altijd voor je klaarstaan.
  • Koningsdag – verras partners met lekkere oranje tompoezen!
  • Zomersluiting – ga je als organisatie dicht tijdens de bouwvak? Sluit het seizoen dan af met een gezellige BBQ voor relaties en personeel of geef ze een eigen zomervakantiepakket als geschenk.

Gerelateerde artikelen

Uw auto snel verkopen bij Autovooru

Trend alert: een telefoonhoesje met koord

Zo vind jij binnen no time de ideale fietsaccu voor jouw e-bike!