Blogger
Image default
Zakelijk

Kleine vergaderlocatie Eindhoven

De Ruwenberg geldt al jarenlang als dé kleine vergaderlocatie van Eindhoven en omgeving. Op steenworp afstand van Eindhoven en Den Bosch en gelegen op een prachtig landgoed kun je bij de Ruwenberg vergaderen met twee tot wel 450 mensen. Van heel klein tot heel groot dus. De kleine vergaderlocatie van Eindhoven biedt een aantal interessante vergaderarrangementen. Het is mogelijk een dergelijk arrangement te boeken voor 8 uur, maar ook gewoon voor 32 uur.

Mooi centraal gelegen en gratis parkeren zijn voordelen van deze vergaderlocatie

Dat De Ruwenberg gezien wordt als dé kleine vergaderlocatie van Eindhoven heeft ook te maken met de zeer centrale ligging van deze vergaderlocatie en het feit dat je er nog gratis kunt parkeren. Bovenal echter zijn de voorzieningen in Sint Michielsgestel meer dan perfect. De locatie is geschikt voor elk congres en elke vergadering en de prijzen die gevraagd worden hangen uiteraard af van het aantal personen dat vergadert en het aantal uren dat je van plan bent te vergaderen. Je kunt de vergadering uiteraard prima combineren met een hotelovernachting. De 196 kamers zijn allemaal modern uitgerust en beschikken over gratis internet.

Koffie, thee, handfruit en beamers en flipovers beschikbaar

Kies je voor een arrangement dan krijg je de beschikking over een perfecte ruimte en gebruik je in de lounge onbeperkt koffie en thee. Je wordt verrast op onbeperkt handfruit en uiteraard kun je beschikken over een beamer, een scherm en flipovers, mocht je daar behoefte aan hebben. Uiteraard beschikt deze kleine vergaderlocatie van Eindhoven over een zeer snelle wifi-verbinding. Niets staat daardoor een effectieve en vruchtbare vergadering nog in de weg. Kies je bij een vergadering voor een overnachting, dan kun je eveneens gebruik maken van de faciliteiten die De Ruwenberg te bieden heeft met onder meer wellness voorzieningen, een indoor zwembad en verschillende sauna’s.