Blogger
Image default
Zakelijk

Naambadges in de zorg

In de zorg is het belangrijk dat cliënten een goed gevoel hebben bij het personeel. Het is bovendien vaak een persoonlijke kwestie, dus in dat geval mogen medewerkers zich ook wel wat persoonlijk opstellen. Naambadges spelen hier een belangrijke rol in. Het is voor patiënten/cliënten fijn om te weten met wie ze te maken hebben en een naambadge is daarvoor zeker handig. We vertellen je graag meer over naambadges, punten waar u op moet letten en de vele mogelijkheden.

Welke naambadge kiest u?

Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor naambadges. Het is cruciaal dat het past bij het bedrijf. Voor de zorg kan dit het ziekenhuis zijn, maar denk bijvoorbeeld ook aan thuiszorg. Ook een ziekenhuis heeft een huisstijl en dat mag zeker mee worden genomen in het ontwerpen van een naambadge. Er zijn veel mogelijkheden voor naambadges. Denk bijvoorbeeld aan het materiaal, de kleur, lettertype, wel of geen logo, de vorm en meer. Laat dit aansluiten bij de uitstraling van het bedrijf, ziekenhuis of andere instantie en zorg voor een goed geheel.

Wat is belangrijk bij naambadges in de zorg?

Een aantal belangrijke punten wat betreft naambadges, namelijk:

  • Uitstraling;
  • Leesbaarheid;
  • Veiligheid;
  • Aansluitend op huisstijl;
  • Scherpe prijs i.v.m. budgetten;
  • Herkenning.

Voor cliënten in ziekenhuizen, zorgcentra of andere instanties is van belang dat zij personeel gemakkelijk kunnen herkennen. Dementie is bijvoorbeeld een veelvoorkomende aandoening en dan is het wel zo prettig als gelezen kan worden met wie de cliënt te maken heeft. Het contact kan makkelijker worden gelegd met cliënten en het zorgt voor meer duidelijkheid. Daarnaast is het verstandig om te kiezen voor rubberen naambadges. Veiligheid staat altijd op nummer één en dan zijn rubberen naambadges wel zo handig. De zachte badge heeft geen harde of scherpe delen en zijn bestand tegen stoten, vallen en krassen.

Bestel naambadges voor in de zorg

U wilt naambadges voor in de zorg bestellen? Dit doet u eenvoudig bij Clip4you. Bij ons vindt u namelijk een groot aanbod met veel mogelijkheden. Heeft u vragen? Neem dan gerust even contact op. Wij helpen u namelijk graag verder. Wilt u de badge eerst zien? Een gratis sample is geen enkel probleem. Het is soms lastig om vanaf een afbeelding te bekijken of het is zoals u wilt. Als u een sample van een naambadge heeft weet u waar u aan toe bent en dat kiest een stuk makkelijker.

 

https://www.clip4you.nl/naambadges/