Blogger
Image default
Zakelijk

Online marketing uitbesteden

Online marketing uitbesteden

Bij weCare Media ben je aan het juiste adres voor het uitbesteden van online marketing. Dit is een lastige taak waar veel kennis voor nodig is. Jij als ondernemer hebt hier vaak niet tijd genoeg voor. Daarnaast is het uitbesteden 9 van de 10 keer ook voordeliger als jouw uurloon keer een x aantal uren. Wij hakken zo vaak met dit bijltje dat wij dit vele malen sneller en dus uiteindelijk ook voordeliger kunnen doen. Daarnaast weten wij precies waar we naar moeten kijken en we laten geen kans onbenut om jouw website of webshop te laten floreren.

Voor veel mensen is de term online marketing onbekend. Dit komt omdat het eigenlijk heel uitgebreid is. Zo kun je adverteren met Google ADS en voordat wij hieraan beginnen doen we een zoekwoordenonderzoek. Dit moet naast de advertenties ook weer op de website geïmplementeerd worden, zodat je uiteindelijk ook organisch gevonden gaat worden. Daarnaast kunnen wij ook de website optimaliseren voor zoekmachines en dit noemen wij SEO optimalisatie. Hierbij gaan we er alles aan doen zodat jij zo hoog mogelijk in de zoekmachine komt te staan. Daarnaast kun je ook goedkoper adverteren met Google Remarketing. Hierbij krijgt iemand die al eens op jouw website is geweest, jouw website nogmaals te zien in een advertentie kader van een website. Het bereik is dan weliswaar kleiner, maar er komen wel vaker conversies uit.

Een snelle website laten maken

Bij ons kun je een Website laten maken die ook nog eens snel werkt. Het wordt door veel ondernemers onderschat, maar sinds November vorig jaar heeft Google zijn algoritmes geupdate. We merken dat een snelle website meer kans heeft om hoog in de zoekmachine te kopen. En dit is dan ook een van de belangrijkste punten aan het worden. Wij zorgen er intern voor dat jouw website altijd up to date is en als je vragen hebt dan staat ons support team altijd voor je klaar. Wij kunnen je daarnaast ook ontzorgen in de teksten en afbeeldingen. Om goed te kunnen scoren moeten de teksten op een website natuurlijk ook goed in elkaar zitten. Eveneens is het heel belangrijk dat er een of meerdere zoekwoorden in verwerkt zijn. Dit verhoogt de kans op een hoge positie in de zoekmachine.

Starten met adverteren via Google Ads

Tijdens een quickscan laten we je kennismaken met Google Ads en ons bedrijf. We willen natuurlijk ook alles over de producten en diensten die jij te bieden hebt weten. Hier doen wij immers inspiratie uit op om jouw bedrijf nog beter voor de dag te laten komen. Ook krijgen wij een beeld bij wie wij gaan vertegenwoordigen. Daarna ontvang je een uitnodiging met daarin een link zodat wij gekoppeld kunnen worden met jouw Google Account. Dit zodat we beide de resultaten ten alle tijden kunnen monitoren. Vervolgens kijken wij ook naar de historie en wat er nog verbeterd kan worden. Daarna zullen wij in overleg met jou een plan van aanpak opstellen. Hierin wordt het ook duidelijk wat er mogelijk is en wat dit gaat kosten.