Blogger
Image default
Zakelijk

Wat doet een Service providers zoals Pocos voor jou?

Pocos is een bedrijf dat via het eigen netwerk connectiviteitsdiensten, datacenterdiensten, mobiel, SIP-trunking en hosted telefonie omgevingen aanbiedt op basis van wholesale. Het bedrijf is een wholesale serviceprovider met een oog voor kwaliteit en innovatie. Door samen te werken met jou op het gebied van cloud, mobiel, telefonie en zakelijk internet kan jij als reseller de beste oplossingen voor je klanten bieden. De serviceprovider verkoopt nooit aan eindklanten en dient alleen als soort groothandel voor resellers. Een serviceprovider is een partner die je helpt om de best mogelijke service te verrichten voor je klanten.

De focus van service providers zoals pocos

Service providers zoals Pocos richten zich op het leveren van kwaliteit en expertise. De groothandel werkt samen met resellers als partners zodat je volledig kan focussen op advies en voorkoop. In het portaal van Pocos kan je gemakkelijk 24/7 orders plaatsen, aanpassen en tot einde brengen. Op de gewenste tijdstippen kan je deze diensten verrichten en om hulp vragen bij de servicedesk als dit nodig is. Door gebruik te maken van de producten van Pocos kan je bijvoorbeeld de security van internet en telefoon binnen een bedrijf verbeteren of een betere connectie verzorgen voor je klant.

Het is nodig om kennis te hebben over de functies en producten van het bedrijf voordat je de diensten succesvol kan verkopen. Daarom worden er op maandelijkse basis technische en sales trainingen georganiseerd voor partners zodat de partners meer kennis hebben over de services die worden aangeboden bij Pocos. Zo leer je bijvoorbeeld over het systeem van de cloud dat toegepast kan worden binnen het bedrijf, een zakelijke internetlijn die gegevens binnen het bedrijf beschermd of een telefonische connectie tussen personen binnen een bedrijf.

Een service providers zoals Pocos is dus eigenlijk een groothandel op het gebied van internet en telefonie. Door te kiezen om een partner te worden met het bedrijf kan jij de services verkopen door gebruik te maken van het platform van Pocos. Hier kan je gemakkelijk de verkochte service aanvragen en vervolgens verzorgen voor je klanten. De groothandel zelf maakt nooit direct contact met de klant en levert alleen services voor de bedrijven die de services weer doorverkopen aan andere bedrijven. Dat is wat een service provider zoals Pocos voor jou kan betekenen.

De services van pocos

Door een van de trainingen te volgen bij Pocos kan je alles leren over de technische aspecten van de services die bij de groothandel worden aangeboden. Bij de sales training kan je leren om het product te verkopen op een effectieve manier. Het bedrijf heeft ook nog een erg nuttige kennisbank op de website die allerlei tips en tricks geeft over de producten en services aangeboden door Pocos.

Al ruim 20 jaar werkt Pocos als een onafhankelijke wholesale internet serviceprovider. Door services aan te bieden via het eigen netwerk kunnen andere bedrijven deze verkopen aan klanten en profiteren van het netwerk van Pocos. Op de website van Pocos kan je meer leren over de services.