Blogger
Image default
Zakelijk

Werk jij met labels?

Wanneer je werkt met een labelprinter zal je zeer zeker ook de juiste labels moeten gebruiken. Je wilt immers wel dat hetgeen wat geprint moet worden ook goed zichtbaar blijft. Hiervoor kan je het beste gebruik maken van de Dymo 11353 of Dymo 99014 labels.

 

Waarom juist deze twee?

Vaak is het zo dat deze printers worden gebruikt in een apotheek. Hiermee worden de medicijnen bestempeld en weet men voor wie het is en welke medicatie het precies is wat genomen dient te worden. Hiervoor is het juist enorm belangrijk om een geschikte printer te gebruiken. Je zit er immers niet op te wachten dat het inkt vervaagt vanwege een niet optimaal werkende labelprinter. Je bent op zoek naar een geschikte printer in combinatie met werkende labels. Hiervoor kan je het beste kijken naar de labels van Dymo. Kwaliteit en niet te vergeten een snelle en efficiënte werking zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten alvorens het geprint is.

 

Waar kan ik dit bestellen?

Wanneer je op zoek bent naar kwaliteit, dan kan je gerust kiezen voor de Dymo 11353 labels. Eenvoudig te gebruiken en tevens ook duurzaam. De labels worden op rol geleverd waardoor je het direct in de printer kunt zetten. Wel dien je er rekening mee te houden dat je de juiste labels gebruikt voor jouw printer. Niet iedere printer ondersteunt namelijk alle labels. Hiervoor kan je het beste op de website kijken van Zolemba. Zij hebben een handig tabel waarin je alles goed en wel kunt bekijken.