Blogger
Image default
Beauty en verzorging

TikTok Trend Polygel een waar succes

Op TikTok kan je het zo gek niet verzinnen of het komt wel een paar keer langs op je for you page. Nu lijkt sinds een tijd een nieuwe trend ontstaan op beauty gebied en wel de polygel. Met deze polygel zouden dames van alle leeftijden met gemak zelf de mooiste eigen nagels kunnen zetten. Door de vele enthousiaste filmpjes op TikTok over deze poly gel behandelingen heeft deze beauty trend zich dan ook in een rap tempo door Nederland en België verspreid!

Wat is polygel?

Polygel is eigenlijk te vergelijken met acrylpoeder en gellak. Het zit hier als het ware dan ook tussenin en combineert de voordelen van beide werelden. Daar waar gellak heel flexibel is is polygel dat namelijk ook. En waar acrylnagels vooral heel erg stevig zijn is polygel dat ook. Hierdoor zijn ze niet alleen super comfortabel om te dragen, maar zijn ze ook nog eens erg stevig. Ze kunnen dus tegen een stootje! Vandaar dat ze ideaal zijn om te dragen bij het werken of bij de dagelijkse dingen.

Waarom is polygel zo speciaal?

De reden dat polygel zo geliefd is geraakt bij de beauty liefhebbers is namelijk omdat het zetten van deze polygelnagels niet alleen super leuk is om zelf te doen, maar ook nog eens erg makkelijk is. Normaliter kost een nieuwe set nagels bij de beautysalon al snel bijna 50 euro. Aangezien nagels snel uitgroeien en om de 2-3 weken opnieuw gezet dienen te worden kunnen de kosten van deze nagels dus aardig oplopen. Door het zelf zetten van polygel nagels ben je vele malen minder geld kwijt en het werkt ook nog eens erg ontspannend.

Welke kleuren polygel bestaan er?

Polygel is verkrijgbaar in bijna alle kleuren van de regenboog. Toch zijn een aantal kleuren populairder dan andere kleuren. Zo is op dit moment wit een trendy kleur die vooral gespot wordt bij de wat jongere vrouwen. Ook rood blijft een klassieker die niet weg te denken is bij menig vrouwen. Maar de meest populaire kleuren van het moment zijn lichtroze en natuurlijk de nude tinten. De nude tinten zijn mogelijk te combineren met de witte polygel om op deze manier de mooie french manicure nagels te creëren waarbij een mooi wit randje boven de nagel ontstaat.

polygelkit

Waar kan ik polygel kopen?

Vaak kan je een kant en klaar polygel pakket kopen wat alles bevat voor het zelf zetten van polygel nagels. Denk aan verschillende kleuren polygel, dual forms, een kwastje, vloeistof en natuurlijk de top en basecoat. Deze sets zijn verkrijgbaar in de winkel of in webshops met nagelproducten. Mocht het kleurtje dat je zoekt niet in het kant en klare pakket zitten dan is het regelmatig ook mogelijk om losse polygel kleuren bij of na te bestellen. Let wel goed op dat je een polygel van goede kwaliteit koopt. Wanneer deze niet van goede kwaliteit is kan hij bijvoorbeeld minder lang mooi blijven zitten en dat zou natuurlijk zonde zijn. Wij zelf kopen onze polygel altijd bij Poly Gel Shop.

https://www.polygelshop.nl/