Blogger
Image default
Beauty en verzorging

Whitening Strips ervaring

Whitening Strips

Ik moet toegeven dat ik altijd een beetje jaloers ben geweest op mensen met een stralende, witte glimlach. Hoewel ik altijd goed voor mijn tanden heb gezorgd, waren ze nooit zo wit als ik graag zou willen. Daarom besloot ik om het gebruik van whitening strips te proberen.

Hoe tanden witter maken

Ik had gehoord dat whitening strips een makkelijke en betaalbare manier waren om je tanden op te laten knappen, en ik was erg benieuwd of het voor mij ook zou werken.
Ik besloot om een merk te kiezen die betrouwbaar en veilig is, omdat ik bang was voor eventuele bijwerkingen. Daarom heb ik gekozen voor de 3D Ultra Whitening Strips van Witter Gebit. Hierover zijn goede reviews en het is niet op basis van het agressieve peroxide.
De strips waren eenvoudig te gebruiken: je plakte ze op je tanden en liet ze een paar uur zitten, twee keer per dag.

Het resultaat

Voor het eerste gebruik heb ik foto’s gemaakt. Zo kon ik een zo goed mogelijk beeld krijgen van voor de behandelingen en na beeld de behandelingen met whitening strips. Na afloop zou ik dan gemakkelijk kunnen vergelijken en zien hoeveel verbetering er is geboekt. Na twee weken gebruik merkte ik al een duidelijk verschil. Mijn tanden waren aanzienlijk witter en ik kreeg regelmatig complimentjes over mijn glimlach. Ik voelde me zelfverzekerder en blijer met mijn uiterlijk.

Mijn conclusie

Ik ben ontzettend blij met het resultaat van de whitening strips. Mijn tanden zijn niet alleen witter, maar ook schoner en gezonder. Ik ben meer dan tevreden met het resultaat en ik zou het iedereen aanraden die op zoek is naar een makkelijke en betaalbare manier om hun tanden te bleken. Ik ben blij dat ik de stap heb genomen om whitening strips te gebruiken en ik zal zeker nog een keer gebruik maken van deze behandeling.