Blogger
Image default
Bedrijven

Leuke en gezond cadeau ideeën voor de feestdagen

Het is weer die tijd van het jaar! Tijd om te beginnen na te denken over wat je je dierbaren cadeau gaat geven. Dit is een moeilijke tijd van het jaar omdat we weten hoeveel stress er is rond het geven en krijgen van cadeaus, maar ook omdat mensen meestal op dieet zijn of proberen af te vallen.

Maar maak je geen zorgen! We hebben een aantal gezonde cadeau-ideeën voor de feestdagen voor al die gezondheidsbewuste mensen die er zijn. Deze gezonde cadeau ideeën worden je aangeboden door Meditech Europe.

Een fruitbox

Een fruitdoos is een geweldig geschenk, het is gezond en de ontvanger zal zeker van je houden! Deze mooie fruitmand bevat sinaasappels, appels, bananen en druiven . Een klassieke verzameling vruchten die bij iedereen geliefd zijn.

Een leuke sportieve activiteit

Een van de leukste dingen om te doen is om met iemand die je liefhebt een leuke sportieve activiteit te ondernemen. Door een activiteit als skiën, paintballen of een dagje klauteren cadeau te geven, weet je in ieder geval dat je cadeau uniek is.

Een gezond kookboek

Als degene van wie je houdt een fijnproever is, waarom geef je hem of haar dan niet een spannend nieuw gezonder receptenboek? We weten hoe moeilijk het kan zijn om beter te gaan eten en de meeste mensen hebben inspiratie nodig.

Waterfilter

Een waterfilter is het perfecte geschenk voor mensen die om hun gezondheid geven. Dankzij de water filter kun je eenvoudig water zuiveren en kun je genieten van schoon en lekker drinkwater. Ook verlengt het de levensduur van je huishoudelijke apparaten. Een win-win situatie dus!

Sportkleding

Sportkleding is altijd een leuk cadeau. Of het nu voor je vader, je broer of zelfs voor jezelf is: je kunt nooit te veel sportkleding hebben. Dit geschenk is perfect voor mensen die graag actief en gezond blijven.

Airfryer

Een airfryer is het perfecte cadeau voor mensen die van koken houden. Dit apparaat kookt voedsel door er hete lucht omheen te laten circuleren, waardoor het niet zo veel olie gebruikt als een traditionele friteuse. Dit resulteert in gezondere maaltijden die nog steeds heerlijk smaken!

Een gezondheidssupplement

Een geweldig cadeau voor mensen die altijd onderweg zijn. Gezondheidssupplementen zijn een geweldige manier om er zeker van te zijn dat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je lichaam nodig heeft, ook als je het druk hebt. Ze zijn er in veel verschillende vormen, dus er is voor elk wat wils! Enkele favoriete voedingssupplementen van ons zijn: magnesium, algen en multivitaminen.

Een workout plan

Dit is een leuk idee voor mensen die graag gezond en actief blijven. Een workout plan zal ze een voorsprong geven op hun nieuwjaarsvoornemen! Zo kunnen ze hun fitness doelen sneller bereiken dan ooit tevoren.

Spiralizer

De spiralizer is een van de grootste trends in 2017 tot nu toe geworden. Hij verandert groenten in noedels of spiralen, wat betekent dat je gezondere spaghetti bolognese kunt eten zonder al die koolhydraten! Spiralizers zijn al verkrijgbaar vanaf €15,-, dus dit is beslist een betaalbaar cadeau-idee. En vergeet niet: veggies smaken heerlijk als ze tot ‘noedels’ zijn omgevormd.

 

https://www.meditecheurope.nl/