Blogger
Image default
Financieel

Is het bitcoins-netwerk gereguleerd door het Bitcoins-netwerk?

Bitcoin kopen en verkopen doet u bij Bitcoin Meester

Er is tegenwoordig veel gepraat over gereguleerd door het Bitcoin-netwerk zelf. Dit artikel gaat in het onkruid op dat onderwerp om u te verlichten over waarom, maar ik denk dat het belangrijk is om u ook te informeren over waarom niet. Het simpele feit is dat elke computer op de planeet een kopie van het grootboek heeft, de blockchain genoemd, wat een compilatie is van alle transacties die ooit zijn gemaakt in de hele geschiedenis van internet. Elke computer handelt in concert met elke andere computer op de planeet en alles in de hele keten wordt opgeslagen in de blockchain, vandaar de naam ervan.

  

Nu, een snelle disclaimer voordat we doorgaan: ik ben zelf een grote fan van het Linux-besturingssysteem, maar ik ben onpartijdig in dit artikel.

Ik heb geen belang in het zien door de bitcoins of een andere digitale valuta. Wat ik zeg, is dat dit niet logisch is van een zakelijke standpunt, omdat er tegenwoordig zoveel concurrenten zijn en als je je product naar het grote publiek wilt krijgen, moet je op de een of andere manier worden gereguleerd en de manier waarop deze bedrijven zijn Het klinkt misschien oneven, maar het is logisch.

 

Neem bijvoorbeeld Twitter … er is een Twitter-app voor vrijwel elke sociale netwerksite die er is. Ze hebben allemaal een soort van Twitter-integratie. Ze gebruiken zelfs het Linux-systeem als hun hoofddistributieplatform … dus wanneer een van deze apps werd vrijgegeven, moesten ze integreren met het Linux-netwerk en een interface maken om aan te werken. Als ze dat niet deed, zouden ze niet kunnen profiteren van wat Twitter vandaag is. In principe regelt het bitcoin-netwerk zelf deze apps, die vervolgens beschikbaar worden gesteld aan het publiek om te downloaden en te gebruiken.

 

Is dit regulerend? Nee, ik denk niet. Maar het is goed om te weten dat dingen worden gereguleerd en dat het is hoe dingen zullen zijn. Dat wil zeggen totdat iets een enorm fenomeen wordt zoals de iPhone of de iPad, geen enkel bedrijf kan inzaken en een product maken dat niet gereguleerd is. Het zal gewoon niet gebeuren. Hoewel het nog steeds jaren weg is, denk ik dat we dat allemaal begrijpen.

 

Het punt dat ik probeer te maken, is dat als je iets wilt maken dat niet wordt gereguleerd door het netwerk, je maar beter een regeringslicentie of beter kunt krijgen, een appel of een blackberry krijgt. In feite, ik heb net gecontroleerd en de Silk Road-software wordt gereguleerd door het Bitcoins-netwerk zelf. Als u niet door het Bitcoins-netwerk wenst te worden gereguleerd, moet u de toepassing van uw telefoon of tablet verwijderen.

 

Verordening is als belastingen, er zijn die die goed zijn en die slecht zijn. In dit geval is het aan u om te kiezen of u goed of slecht bent. Je kunt helpen om de keuzevrijheid voor individuen te houden om een product te gebruiken zoals je fit ziet, of je kunt een slechterik zijn en mensen beginnen te doden. Het is uw keuze.

Krijg meer informatie hier Bitcoin Meester