Blogger
Image default
Financieel

Opel lease zakelijk

Ben jij een ondernemer? Dan hebben wij voor jou het grootste Opel lease zakelijk aanbod in financial lease!

  • Voordelige lease op alle modellen van Opel;
  • Profiteer van fiscale voordelen als renteaftrek en afschrijving;
  • En geniet van veel vrijheden als onbeperkte kilometers en bestickering.

Of je nu op zoek bent naar een Opel bedrijfswagen of personenauto, bij FinancialLease.nl ben je altijd aan het juiste adres. De fiscale voordelen van Opel lease zakelijk zijn met de flexibele leasevorm van financial lease veel aantrekkelijker dan bijvoorbeeld operational lease of shortlease.

Voordelen van Opel zakelijk leasen

De voordelen van Opel lease voor ondernemers is vele malen groter dan voor het kopen van een auto of het operationeel leasen. Je bepaalt zelf waar je het onderhoud laat doen, bij welke verzekeraar je de verzekeringen onderbrengt en hoeveel kilometers je wel of niet rijdt. Je betaalt elke maand een vast bedrag tot de financiering is afbetaalt, en houdt hiermee overzichtelijk alle kosten in de hand. Er zijn geen kleine lettertjes bij FinancialLease.nl.

Aanbod Opel lease zakelijk

Opel bedrijfswagen leasen? Kies voor de grote Opel Movano of de compacte Opel Combo. Elektrische bedrijfsauto leasen is ook mogelijk! Dan heb je de keuze uit bijvoorbeeld de duurzame Opel Vivaro-e of de verlengde Zafira-e Life. Profiteer van extra fiscaal voordeel met de Subsidieregeling Elektrische Bedrijfsauto’s bij aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen en de MIA-regeling waardoor je van milieu investeringsaftrek profiteert.

Ook voor zakelijke personenauto’s is Opel lease geschikt. Denk eens aan de luxueuze Opel Insignia of de robuuste Opel Mokka. Ook deze leaseauto’s zijn verkrijgbaar in elektrische uitvoering. Heb je de nieuwe Rocks-e al gezien? Deze tweepersoons citycar is volledig elektrisch en zo klein dat hij overal in de stad te parkeren is. Ideaal voor bezorgdiensten en korte ritten.

Zzp’er en een Opel leasen?

Als zzp’er heb je vaak een auto nodig voor jouw werkzaamheden. Of je nu grote projecten aanpakt of vooral vanuit huis of kantoor werkt: een eigen auto voor de deur is altijd handig. En middels financial lease mag je ook zoveel privéritten rijden als je zelf wil. Wanneer de Opel lease auto op jouw naam of dat van jouw bedrijf staat, profiteer je namelijk niet alleen zakelijk van fiscale voordelen, maar mag je privé de auto zo vaak gebruiken (of laten staan) als het jou uitkomt! Er is géén kilometerbeperking, dus kun je zonder gedoe en ook zonder buitenlandverklaring makkelijk op vakantie naar het buitenland of naar een klus in een andere provincie.

Ook voor startende zzp’ers is het mogelijk om een Opel lease zakelijk aan te vragen. Als startende zzp’er kun je vaak nog geen jaarcijfers laten zien, daarom doet de bank vaak een persoonlijke kredietcheck. Middels een kleine aanbetaling voor een reëel object is het mogelijk om ook als startende zzp’er een auto te financial leasen.

Financial lease voor jou?

Opel lease zakelijk is mogelijk middels financial lease. Financial lease is een leasevorm geschikt voor alle ondernemers in Nederland. Met enkel een KVK-nummer is het mogelijk om een aanvraag te doen voor een financiering bij FinancialLease.nl. Bekijk het ruime aanbod Opel lease op de website en vind de zakelijke auto die bij jou en jouw werkzaamheden past.