Blogger
Image default
MKB

Beste autotracker voor uw digitale kilometerregistratie

Auto’s krijgen steeds langer levertijden. Door chiptekorten, oorlogen en logistieke problemen kan de levertijd van een gloednieuwe auto oplopen tot wel meer dan een jaar. Laat dat maar eens op je inzinken. Als je nu je wagen bestelt, kun je er volgende zomer in rijden.

Om die reden kiezen steeds meer mensen voor jong gebruikte auto’s, youngtimers of blijven ze noodgedwongen langer in hun huidige auto rijden. Niet dat daar wat mis mee is, maar als je erg afhankelijk bent van die auto, wil je wel zeker weten dat er goed mee om wordt gegaan. Een goede autotracker geeft de inzichten die je nodig hebt.

Auto GPS tracker

Een auto GPS tracker is niet meer dan een klein zwart kastje dat niet zichtbaar wordt ingebouwd in uw auto. Je wilt natuurlijk niet dat iemand van het dievengilde ziet dat er een autotracker in zit. Het volgsysteem in de auto zorgt er namelijk voor dat er continu een locatie van de wagen wordt doorgegeven en via de computer of smartphone app is te volgen. Handig als je auto niet meer staat waar je hem hebt achtergelaten.

 

Digitale kilometerregistratie

Overigens is het volgen van een auto of werkbus niet de enige functionaliteit van een goede GPS tracker. Want de data die het volgsysteem verzamelt, kan ook worden omgezet tot een sluitende digitale kilometerregistratie. En dat is heel handig als u bijvoorbeeld bijtelling wilt voorkomen en aan de Belastingdienst moet kunnen aantonen dat u niet meer dan 500 kilometer privé hebt gereden. Of als u voor uw werkgever uw eigen auto gebruikt en de gereden zakelijke kilometers wilt declareren. Handig!

 

Beste GPS tracker

En als u heeft besloten om een autotracker aan te schaffen, komt de grote vraag: welke dan? De beste GPS tracker die u kunt kiezen is een systeem dat niet zichtbaar kan worden geïnstalleerd, een rittenregistratie kan bijhouden maar u ook meldingen geeft bij diefstal en sabotage. Want dan bent u van alle gemakken voorzien.

 

 

https://www.trackjackeurope.com/gps-tracker/auto/