Blogger
Image default
Gezondheid

De beste paniekaanvallen coach

Wat maakte een goede paniekaanvallen coach? En wanneer weet je wie de beste coach is voor jou? Dat leg ik je uit in deze blog. 

Wat maakt een goede paniekaanvallen coach?

Als je aan een paniekaanvallen coach denkt, dat denk je misschien aan saaie, oude psychologen die jou precies gaan vertellen wat je moet doen. Maar gelukkig zien we in de coachwereld steeds meer coaches die het op hun eigen manier doen, vanuit hun eigen ervaring. 

Vaak zien we dat de standaard psychologen en therapeuten bij bijvoorbeeld de GGZ alleen met vage theorie termen komen, waar je eigenlijk niet zo veel mee kan. Je krijgt vaak het advies: “je moet meer rust nemen”, maar was het maar zo gemakkelijk.

Er komt veel meer bij kijken dan alleen ‘meer rust nemen’. Vaak is het genezen van paniekaanvallen veel lastiger dan dat je denkt. Er komen veel spirituele lessen en processen bij kijken voodat je genezen bent. Een goede paniekaanvallen coach snapt dit en die kan exact aanvoelen wat voor lessen je te leren hebt. 

Met inzicht komt de vooruitgang, maar inzicht kan alleen komen als je verder durft te kijken dan alleen ‘meer rust nemen’. Een goede coach snapt dit.

Waar vind je een goede paniekaanvallen coach?

Deze coaches zijn over het algemeen niet te vinden bij de reguliere route. Veel van dit soort coaches zijn ’theorie-coaches’. Begrijp het niet verkeerd: ook deze coaches kunnen je goed helpen, maar als je dieper en verder wilt is een particuliere coach misschien wel iets beter voor je. Vaak gebruiken dit soort therapeuten andere technieken, die nog niet wetenschappelijk onderbouwd zijn, maar wel enorm effectief.

Je vindt dit soort coaches dan ook vooral lokaal of via het internet. Zoek maar wat rond en voel voor jezelf waar jij je prettig bij voelt. 

En dan? Vraag je gewoon een gratis kennismaking aan, dan weet je vanzelf wat matcht, of niet.

 

https://nickdewaard.nl/