Blogger
Image default
Gezondheid

ACT therapie Den Haag

Hoe vind je een goede ACT therapeut in Den Haag

De keuze voor een therapeut is een heel persoonlijke zaak. Natuurlijk wil je een therapeut die zijn of haar vak goed verstaat. Op het moment dat je voor een gediplomeerde ACT therapeut kiest, dan is dit vaak wel in orde. Maar toch zijn er grote verschillen tussen therapeuten.

Niet alleen is de ene therapeut vaardiger of meer ervaren, er is ook nog zoiets als een persoonlijke klik. Want het is niet alleen belangrijk of een ACT therapeut een goede therapeut is, de ACT therapeut in Den Haag moet ook bij jou passen!

Het is daarom belangrijk dat je een weloverwogen keuze maakt. Dat betekent dat je goed moet nadenken of een ACT therapeut wel bij je past. Want als er geen persoonlijke band is, dan maakt dat de effectiviteit van de therapie vaak minder.

Maak de keuze voor ACT therapie in Den Haag met je hart en met je hoofd

Neem dus rustig de tijd om op onderzoek uit te gaan. Heeft de ACT coach een korte cursus gevolgd, of is deze een goed opgeleide ACT therapeut. Heeft de therapeut al veel ervaring of komt deze net kijken?

Misschien zijn er reviews die iets over de therapeut zeggen. (wanneer deze er niet zijn, dan zegt dit ook iets). En bovenal, spreekt de ACT therapeut jou aan. Voelt deze therapeut goed voor jou.

Stel jezelf deze vragen voordat je een keuze maakt en de kans is heel goed dat jij de juiste ACT therapie in Den Haag wel kunt vinden.

https://actceptatie.nl/