Blogger
Image default
Sport

Bodytec kan toegepast worden tussen de drukte door

Tot voor kort had ik nog nooit van Bodytec gehoord. Inmiddels ben ik niet meer bij Van Schaik Personal Training weg te slaan. Ja, echt. Ik vind het heerlijk om te doen. Ik train nu ongeveer 4 maanden bij Van Schaik in Renswoude. Ik ben moeder van vier kinderen in de leeftijd van 15 tot en met 19 jaar en ik werk daarnaast ook nog eens 24 uur bij een makelaarskantoor als secretaresse. Ja, mijn kinderen hebben haast alle vier de volwassen leeftijd bereikt. Maar dat betekent niet dat ik geen werk meer aan ze heb. Wat dacht je bijvoorbeeld van de berg vuile was die vier kinderen produceren? Bodytec training? Klik hier!

Bodytec is intensiever dan je denkt

Ik heb echt maar weinig tijd over om ook nog eens (veel) aandacht aan sporten te geven, daarom is Bodytec voor mij dé uitkomst. Want met een Bodytec training ben je slechts 20 minuten druk. Ja, zo kort is een Bodytec training slechts. Je zult nu vast denken, dat kan niet veel zijn. Maar niets is minder waar kan ik je vertellen. Tijdens de workout van slechts 20 minuten sport je net zo intensief als bij een ‘normale’ krachttraining van maar liefst drie uur!

Bodytec is verslavend

Die luttele 20 minuten Bodytec training zorgen ervoor dat ik nu sporten wel heel eenvoudig in mijn toch al drukke agenda weet in te passen. Soms ga ik gewoon even sporten tussen twee privé afspraken door. En met één of twee keer sporten per week, vind ik dat ik echt al een behoorlijk resultaat heb weten te verkrijgen. Natuurlijk kan ik dit niet alleen. Bij elke Bodytec training krijg ik een goede begeleiding van de trainers van Van Schaik Personal Training. En daar ben ik ze maar wat dankbaar voor. Ik vind het in één woord geweldig. Ik ben verslaafd. En dat zeg ik, iemand die al moe werd alleen al van de gedachte aan ‘sporten’. Ik heb vroeger wel eens gestepped. Je weet wel, op muziek, je conditie en je spieren aanspreken. Mijn hemel, altijd hoofdpijn na een les. Met als gevolg dat ik ermee ben gestopt om nooit meer te sporten.

Nou ja, nooit meer, totdat ik zo’n vier maanden geleden kennis maakte met Bodytec. Het geeft me echt energie. En de verandering die ik zie aan mijn lichaam inspireert me om vooral door te gaan met bewegen.