Blogger
Image default
Aanbiedingen

Voorjaar modetrends voor mannen

Voorjaar modetrends voor mannen

 

We hebben veel research gedaan door te kijken naar fashionshows en lookbooks, en hebben de opvallendste mannen trends voor het voorjaar van 2022 voor je op een rijtje gezet. 

Oversized pakken

 

Een aantal jaar geleden liep je misschien zelf ook wel met een net wat te strakke skinny jeans. Gelukkig hebben deze de afgelopen tijd plaats gemaakt voor broeken met wijdere pijpen. In 2022 zul je ze overal tegen komen, pakken gaan een grote rol spelen en dan voornamelijk met een oversized pantalon. Ook het jasje wordt veel in een maatje groter gedragen. Ze zullen in alle kleuren wel voorbij komen. Combineer ze met een nette schoen voor een zakelijkere look of met een witte sneaker voor een casual look. 

Comfortabel maar netjes

 

Deze trend is toch een beetje te danken aan Covid-19. Tijdens de pandemie zijn we zo gewend geraakt aan de fijne stofjes van onze huispakken, dat ze deze gewoon terug laten komen in onze aller daagse kleding. Zo kun je onder andere pantalons, T-shirts en jasjes in de lekkerste stofjes kopen. Deze trend is zoals Alessandro Sartori zei “Ingesteld op de behoeften van vandaag”.

Hoofddeksels

 

Het komende voorjaar zullen we de gekste en opvallendste hoofddeksels voorbij zien komen. En dat blijft niet alleen bij petten, ook hoeden, hoofdtooien en hoofdversieringen zijn vaak voorbij gekomen op de catwalks. Het is voor nu misschien nog wat ver uit je comfort zone, maar over een aantal maanden zul je het veel zien op de straten. Zou deze trend zijn ontstaan doordat we de kapper minder vaak konden bezoeken tijdens de lockdowns ;)?

Het basic witte T-shirt

 

Waarschijnlijk heb je er zelf al een aantal in je kast liggen, maar gebruik jij ze voor onder je overhemd of trui. Dat is dit jaar niet meer nodig. Je gaat het basic witte T-shirt echt overal terug zien. Stiekem wel heel fijn, want het is een item dat echt met letterlijk alles te combineren is. En wil je nou echt goed op de trend aansluit? Koop jouw witte T-shirts dan in een maatje groter, want oversized is het helemaal in 2022.

Inslaan maar!

 

Dit is de perfecte tijd om je voorjaarsgarderobe aan te vullen. Nr 16 Bladel is echt de perfecte store hiervoor. Ze verkopen al je favoriete merken op een plek. Ga gezellig langs in de winkel voor het beste advies of shop gerust via de website van Nummer Zestien.

 

https://www.nummerzestien.eu/