Blogger
Image default
Financieel

Vragen over belastingen

Heeft u vragen over belastingen? Is er iets dat je dwarszit als het gaat om het betalen van belasting? Of misschien heb je gewoon wat hulp nodig bij het invullen van formulieren? Dan kunnen wij u van antwoorden voorzien! We horen graag van je. Ons team van experts staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden. Op onze website vind je allerlei informatie over belastingen. Of je nu nieuw bent met hen of al jaren met ze te maken hebt – we geven je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail of zelfs via sociale media zoals Facebook of Twitter.

Het belastingstelsel is complex en verandert voortdurend, win daarom fiscaal advies in. Daarom zorgen we ervoor dat we op de hoogte blijven van de ontwikkelingen. Daarnaast wonen wij ook regelmatig congressen en seminars bij waar fiscale onderwerpen aan de orde komen. Deze evenementen stellen ons niet alleen in staat om op de hoogte te blijven van de huidige trends, ze stellen ons ook in staat om te leren hoe andere bedrijven hun bedrijf runnen. En omdat we nauw samenwerken met veel verschillende partners, krijgen we vaak waardevolle tips en trucs die we doorgeven aan onze klanten.

Hoe dient een bedrijf zijn jaarlijkse aangifte in?

Als u meer dan € 10.000 per jaar verdient, moet u jaarlijks aangifte doen. Hierin staan gegevens over uw inkomsten en uitgaven van het voorgaande kalenderjaar. Uw accountant moet dit document voor u opstellen. U kunt er echter voor kiezen om het zelf te voltooien met behulp van online tools. Op www.bookingbureau-eigenlijk.com kunt u bijvoorbeeld gratis sjablonen downloaden die het invullen van het formulier gemakkelijk maken

Bij het indienen van uw jaarlijkse aangifte moet u het volgende opnemen:

Resultatenrekening

Onkostendeclaratie (incl. Winst-en verliesrekening

Balans

Kasstroomoverzicht

Aangifte vermogenswinst

Waar kan ik mijn jaarlijkse belastingaangifte krijgen?

Jaarlijkse belastingaangiften kunnen rechtstreeks via de post worden verkregen bij HM Revenue & Customs. U kunt er ook een aanvragen bij uw accountant.